Осмото издание на BEGE Expo събира в София водещи световни и регионални компании от развлекателната и игралната индустрия

За осма поредна година Балканското изложение на развлекателната и игралната индустрия (BEGE Expo) ще събере под един покрив водещи регионални и световни производители, организатори и експерти.

На 24-и и 25-и ноември, Интер Експо Център София ще се превърне в сцена за иновативни продукти и технологични решения, част от богатото портфолио на над 60 компании-изложители. BEGE Expo събира водещи технологични компании, производители на игрално оборудване за казина и игрални зали, разработчици на игри за онлайн и мобилни приложения, технологични доставчици на платформи за онлайн игри и спортни залагания, компании предлагащи софтуерни мениджърски системи за управление на бизнеса, затвърждавайки позициите си на най-важното събитие в игралната и развлекателната индустрия в Източноевропейския регион. Тази година международните компании на BEGE Expo са около 60% от общия брой на изложителите, като останалата част е заета от български компании. През последните години българските фирми производители и разработчици стабилно позиционираха България на картата на световната игрална индустрия, като водеща страна в производството и доставката на иновативни, високотехнологични и качествени продукти за игралния сектор.

Тазгодишното BEGE Expo ще бъде открито в 11:30ч на 24-и ноември. Официални гости на събитието и участници в откриването ще бъдат Огнемир Митев, председател на Държавната комисия по хазарта, Кирил Домусчиев, председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Ангел Ирибозов, председател на УС на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ).

За първа година, по време на BEGE Expo ще се проведе конкурсът Gaming StartUp Challenge за млади иноватори и предприемачи, които ще презентират своите бизнес концепции пред жури от експерти, за да получат подкрепа и възможност за бизнес реализация.

Освен в технологичната сфера, игралната индустрия осигурява огромна заетост и за други специалисти работещи в сферата на услугите - развлекателни комплекси, казина, игрални зали, хотелски, ресторантски и туристически услуги. Ето защо, BEGE Expo открива специален „Кариерен Център", за всички заинтересовани млади кадри, които ще получат информация за свободни работни места, ще се запознаят с потенциални работодатели и ще научат повече за сектора.

Наред с възможностите за бизнес, BEGE Expo ще предложи и многобройни развлечения на посетителите и изложителите - конкурс за красота, дегустации на гурме изкушения, демонстрация на тонизиращи и рефлекторни масажи, както и уникално барманско шоу с безплатни коктейли.

Официално откриване на BEGE Expo ще се проведе на 24-и ноември (вторник), от 11:30 часа, в Зала 1 на Интер Експо Център. Изисква се акредитация на имейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Посетителите, които се регистрират за безплатен достъп за 8-ото издание на BEGE Expo на http://www.balkangamingexpo.com/bg/content/registraciya , ще участват в специално подготвена томбола с различни награди, осигурени от спонсорите на изложението.

Съпътстващи събития:

24 ноември (вторник), 12:00 часа - Продуктова презентация "Добре дошли в Града на игрите" с награди за журналисти по покана на «Казино Технологии», щанд No 01.05, зала 2 (участват медии с предварителна регистрация)

24 ноември (вторник), 15:30 часа - Конкурс Miss Gaming BEGE 2015, организиран съвместно с модна агенция „Интерсаунд", зала 1 и зала 2.

25 ноември (сряда), 12:00 часа - Връчване на традиционните награди BEGE Awards за принос и постижения в индустрията. Сцена в зала 1.

Станете почитател на Класа