България сред първите в използването на мобилни приложения

Според проучване на "foodpanda" и "hellofood", България е сред първите страни в Източна и Централна Европа, в използването на мобилни приложения като цяло и особено при поръчките на храна за дома.
Масово млади и работещи хора предпочитат да извадят мобилните си устройства и докато се прибират към дома, да се погрижат за своя обяд или вечеря. „Мобилните услуги са удобство, а именно това искат клиентите, които си поръчват храна" – сподели Павел Хитру, един от най- младите и успешни предприемачи в Европа.

Все повече компании използват печелившият инструмент- онлайн плащане. Чрез тази услуга хората не се притесняват, че не носят достатъчно пари кеш. А това е и в услуга на самите фирми, които използват този инструмент за преодоляване на бизнес трудности.

Според компанията, през тази година се отчита ръст на ползването на онлайн разплащането, което доказва осъзнаването на предимствата за потребители и търговци. Безспорно това е най-практичния, удобен и сигурен начин. Някой от предимствата, които изтъкват от компанията са: насърчаване на хората да използват алтернативи на плащането в брой, с което се повишава сигурността; ясна и точна информация за таксите, премахване на административни ресурси; плащане без забавяне; конкурентно предимство.

Станете почитател на Класа