Глобул пусна смартфона Xperia miro

Глобул пусна на българския пазар смартфона Sony Xperia miro. Устройството работи под управление на Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) и разполага с 3,5-инчов капацитивен тъчскрийн, изработен от устойчиво на надраскване стъкло.

5-мегапикселовата камера с LED-светкавица и автофокус позволява запис на видео, а предната VGA камера дава възможност за провеждане на видеоразговори.

Xperia miro е напълно интегриран с Facebook за лесно споделяне и следене на новините от социалната мрежа чрез специална светлинна сигнализация. Смартфонът разполага с Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth и DLNA-свързаност, както и с възможност за създаване на собствен хотспот за безжичен достъп до интернет.

Устройството разполага с 4 GB вградена памет и слот за microSD-карта с до 32 GB допълнителна памет. Качеството на звука е осигурено от аудио технология xLoud на Sony.

Xperia miro ще се предлага във всички магазини на оператора и неговите партньори от 22 октомври на цена 7,90 лв. на месец с абонаментната програма Globul United с месечна такса 49,90 лв. Моделът ще бъде наличен в бял и черен цвят.

technews.bg/info.php

Станете почитател на Класа