Мтел започва да предлага сателитна телевизия

Мтел предложи сателитна телевизионна услуга от компанията „Сателайт БГ”, която ползва сателитите на люксембургския оператор SES ASTRA. Услугата покрива 100% територията на България, съобщиха от телекома.

Потребителите могат да ползват услугата без дългосрочно обвързване. Достъпни са 50 цифрови канала – сред тях най-гледаните родни телевизионни програми и най-популярните чужди с превод на български. В пакета влизат още филмови, спортни, музикални и други канали.

Сателайт БГ предлага програми с HD качество – 28 на брой. Благодарение на орбиталните позиции 19.2 оЕ и 23.5оЕ клиентите могат да гледат над 200 допълнителни чуждоезикови канали, сред които и три 3D програми.

25 лева е таксата за активация на услугата. Тя е еднократна и се заплаща едновременно с първата месечна такса, която е на стойност 38 лева. Абонаментната такса се предплаща всеки месец.

Ползването на услугата на втори телевизор е безплатно, като за целта клиентът заплаща такса за активация от 25 лева и получава втора карта за достъп.

Предлагането на услугата ще стартира първоначално в Мтел магазините в Балчик, Благоевград, Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе, Сандански, Севлиево, Стара Загора, Шумен. До края на октомври услугата ще бъде достъпна в магазините на телекома в цялата страна.



technews.bg/article-27751.html

Станете почитател на Класа