Феновете на Арсенал одобряват евентуалния трансфер на Бербатов

Засилващите се слухове, че Димитър Бербатов ще подсили лидера в Англия Арсенал, породиха редица дискусии в социалните мрежи за евентуалния трансфер. Според голяма част от мненията в социалните мрежи, българският нападател е много добър вариант за „топчиите“, още повече, че тимът се бори за първото място в Премиърлийг.

Всеобща е надеждата, че Димитър Бербатов ще може да замести Оливие Жиру в атаката на Арсенал. Привържениците считат, че е най-добре нападателят на Фулъм да бъде втори избор за Арсен Венгер, като в голяма част от мачовете ще стои на резервната скамейка.

Феновете на Арсенал коментират още, че през зимния трансферен прозорец трудно биха успели да вземат перспективен и млад играч от световна класа, който да гради своето бъдеще. Трансферната сума, която ще бъде платена за Димитър Бербатов също не е маловажна. Вчера се появиха информации, че ръководството на Арсенал ще предложи 2 милиона паунда за нападателя на „котиджърс“.

Дори бившият футболист на Арсенал Пери Гроувс сподели преди няколко дни, че отборът трябва да направи всичко възможно, за да привлече Димитър Бербатов в състава си през зимата.

Станете почитател на Класа