Външното разузнаване на РФ коментира покушението над Фицо

Външното разузнаване на РФ коментира покушението над Фицо
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.05.2024
  • Сподели:

СВР: Покушението над Фицо показва, че глобалистките елите преминават към терор

 

 

Външното разузнаване на РФ коментира покушението над Фицо

 

 

 

«Пресбюрото на Службата за външно разузнаване на РФ съобщава, че постъпващите в СВР на Русия данни свидетелстват за растящото раздразнение на ръководството на САЩ и ЕС от обективния процес на промяна на геополитическата реалност и укрепване позициите на националноориентираните политически сили.

 

 

Покушениенто над председателя на правителството на Словакия Роберт Фицо на 15 май показва, че глобалистките тоталитарно-либерални елити в условията, в които не успяват да запазят своята хегемония с «цивилизовани методи», преминават към открит политически терор срещу своите опоненти. Подобни разправи целят да сплашат «инакомислещите», се казва в изявлението.

Отбелязва се, че престъплението срещу Фицо «неволно предполага аналогия с убийствата на Мартин Лутър Кинг и Улоф Палме, които се опитаха да се противопоставят на мейнстрийма».

 

 

«За щастие, главата на правителството на Словакия остана жив. Зад звучащите от Запада официални лицемерни пожелания към Фицо за оздравяване се крие истинското лице на глобалистката секта — нейните адепти в многобройни коментари в социалните мрежи одобряват престъплението и призовават за отстраняването на други национално ориентирани лидери, в частност на премиера на Унгария Виктор Орбан и президента на Сърбия Александър Вучич», отбелязва СВР на РФ.

 

ППаликрушева

Станете почитател на Класа