Високо напрежение: Мирослава Иванова съсече Волгин, а после Джамбазки го...

Високо напрежение: Мирослава Иванова съсече Волгин, а после Джамбазки го...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.05.2024
  • Сподели:

Високо напрежение и горещи страсти белязаха предизбория дебат за европейските избори в ефира на NOVA. В крайна сметка по традиция се превърна в говорилня.

 

 

Мирослава Иванова направи забележка още в първите секунди от встъпителната реч на Петър Волгин. Той гордо се похвали, че вече са втора политическа сила, според проучване на „Медиана“.

„Надявам скоро да станем първа“, каза кандидатът за евродепутат на „Възраждане“.

Водещата на сутрешния блок на NOVA реагира като ужилена.

„Господин Волгин, ние се позоваваме на данни от агенции, с които нашата телевизия работи. Моля, не използвайте данни на други“, скастри го Иванова.

 

 

 

„Чухме емисията „Гаварит Москва“, пряко от Кремъл, каза Джамбазки относно думите на Волгин за агресията и войната в Украйна.

„Как ще говорят, ако Турция започне операция защото има население, което говори турски език в България и турският език не е официален?“, попита кандидатът на ВМРО.

 

 

„Управляващите в Украйна се държат както се държат македонските управляващи в Скопие. Изключително арогантно поведение с насаждане на омраза към други народи“, заяви Волгин.

Джамбазки веднага се намеси: „Не сте прав. Сравнението е подло. Да се сравнява антибългарската дейност в Скопие с войната в Украйна“.

Андрей Ковачев (ГЕРБ) засече Румен Гечев (БСП), че позицията им се различава категорично от тази на европейските социалисти. Но там размислите и страстите бяха доста по-обрани.

Единствената дама в дебата - Деница Симеонова (ПП-ДБ) трудно можеше да вземе думата от вихрещите се джентълмени и може да се каже, че остана "капо".

 

Станете почитател на Класа