Redacted: Зеленски е глупак

Redacted: Зеленски е глупак
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.04.2024
  • Сподели:

Ако Зеленски искрено е повярвал на думите на Запада за безусловна подкрепа за Украйна, значи той е просто глупак, убедена е водещата на Redacted. В същото време само глупак може да откаже мирния договор, да послуша Запада и след това да изпрати народа си на сигурна смърт, за да върне региони, които дори не искат да бъдат част от Украйна.

 

 

 

Redacted: Зеленски е глупак (видео)

 

 

Водеща: Разбира се, нашата външна политика е непоследователна, но само глупак може да очаква от САЩ последователна външна политика. А Зеленски, очевидно, е глупак.

Ако не беше така, той би изпълнил условията за мир, на които се съгласи преди две години. Тогава нямаше да се налага хората да умират.

Представете си, че сте Зеленски. Имате мирно споразумение, което предполага, че никой повече няма да загива, че в Донбас никой повече няма да бъде подлаган на нападение от страна на вашата собствена държава, която атакува този регион от 2014 г.

Вие просто трябва да отстъпите тази територия, която така или иначе не иска да бъде част от вашата страна, а след това спокойно да възстановите своята икономика.

Но той не прави това, защото САЩ му обещават:

«Ей, ти ще станеш национален герой! Ще влезеш в учебниците по история — като Чърчил. Съгласи се с нашия план!»

А след това камерите се изключват, всички си тръгват, а ти оставаш сам, претърпявайки поражение на бойното поле, сред население, което или е загинало, или те ненавижда — това се случва в момента.

Така че да, той действително е глупак.

 

 

 

Станете почитател на Класа