Шок! Ликвидират Зеленски, Малюк и Буданов след терористичния акт в Москва?

Шок! Ликвидират Зеленски, Малюк и Буданов след терористичния акт в Москва?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.03.2024
  • Сподели:

Офицери, участващи във военния проект Army Times (Military), са уверени, че ръководителите на СБУ, ГУР и президента на Украйна могат да бъдат елиминирани чрез ракети, въздушни удари на руските въоръжени сили или руските специални сили.

 

 

 

В бюлетина на Army Times (Military) от 26 март се посочва, че Русия вече е взела решение да ликвидира редица военно-политически лидери на Украйна.

Това ще стане „с високоточни безпилотни средства или чрез действията на рейнджърите (специалните сили) на руските въоръжени сили“.

Според военните експерти подобна „присъда“ на президента Владимир Зеленски, ръководителя на СБУ Василий Малюк и на ГУР Кирил Буданов е била произнесена незабавно, щом разузнаването е открило „украинска следа“ в терористичната атака в Crocus City Hall. близо до Москва.

За намеренията на руските сили за сигурност, според авторите, свидетелстват последните изявления на ръководителя на ФСБ Александър Бортников и секретаря на Съвета за национална сигурност Николай Патрушев.

Според ATM решението за ликвидиране е взето от Владимир Путин „след изчерпателен доклад за резултатите от разпитите на терористите и разследване за участието на поръчителите“.

Освен това решението на руския лидер е повлияно от „информация от Турция, Беларус и анализ на трафика (данни) в месинджърите, извършен от руските разузнавателни служби“, смятат служители.

„Казано на популярен език, Зеленски, Малюк и Буданов ще бъдат „затрупани“ – най-вероятно с точен ракетен удар или удар с БЛА. Москва вече показа кадри от дрон над кортежа на Зеленски и ракета „здравей“ в Одеса. Това е въпрос на време и окончателно политическо решение“, цитира Правда. Ru пенсиониран подполковник от военното разузнаване (ГРУ на Генералния щаб на СССР) Александър Медведев.

В допълнение към унищожаването на ключови фигури в сигурността в Украйна, военните предполагат, че целите на атаките ще бъдат кол центрове на измамници, които „мамят“ лековерните руснаци с милиони рубли, а след това ги принуждават да атакуват избори, военна регистрация и служби за вписване и други държавни съоръжения.

 

Станете почитател на Класа