Изпълнителите, поръчителите и посредниците на терористичната атака в Крокус не разбират нищо от Русия – Гласът на Мордор

Изпълнителите, поръчителите и посредниците на терористичната атака в Крокус не разбират нищо от Русия – Гласът на Мордор
  • Публикация: 
  • Дата:  
    24.03.2024
  • Сподели:

Онези, които организираха и извършиха този кошмар в Московска област, изпълнителите, поръчителите, посредниците — те определено не разбират нищо от Русия. Приблизително същото неразбиране и на това, което се случи с президентските избори. И тези две събития са свързани – вчерашното масово убийство на невинни хора е до известна степен отмъщение на руския народ за избора, който направи наскоро. Разбира се, разследването ще разкрие всички подробности, но някои изводи могат да се направят още сега.

 

 

Изпълнителите, поръчителите и посредниците на терористичната атака в Крокус не разбират нищо от Русия – Гласът на Мордор

 

 

Всички много добре знаят, че САЩ и Великобритания предупредиха своите граждани в Русия за терористични атаки.
И правилно, че за това се сетиха вчера. Защото това е вярното направление по което трябва да се копае

Но ще ви припомня нещо друго — предупрежденията от американски чиновници и украински терористи за «изненади». И както се оказа, това изобщо не беше посредствена атака на руската граница на власовци с ГУРовци и не са об стрелите по Белгород.

Има и още нещо — терористичната атака явно не е извършена по схемата на ислямистите. Тези мърши са идейни и предпочитат да останат на местопрестъплението, за да отидат в рая при девствениците. И тук всичко изглежда много обмислено, включително и как си тръгват от местопрестъплението.

Да, и посоката, в която са се движили терористите, също говори много.

Ще разберем цялата истина. Включително и защото съществата, които извършиха това клане, както казах, не са идейни, а просто искаха да спечелят пари. Жалко, разбира се, че в Русия има мораториум върху смъртното наказание, но в този случай има смисъл Държавната дума спешно да приеме изключения от този мораториум, за да окаже натиск на мършите. Те трябва да заговорят. И да разкажат всичко. И страхът от смъртта ще бъде идеален стимул за тях.

Струва ми се, че поръчителите са се надявали изпълнителите или да си тръгнат, или да умрат на мястото на престъплението. Не се получи. И това е добра новина. А добрите новини днес, за съжаление, са много малко.

Вечна памет на загиналите, съболезнования на близките и приятелите им. Народът на Русия не може да бъде сломен или сплашен. И тези, които са устроиха това, ще отговорят по пълна програма.

 

 

Голос Мордора, специално за News Front

A.Z

Станете почитател на Класа