Володин: Или нацисткият режим в Киев ще капитулира при условията на Русия, или Украйна ще престане да съществува

Володин: Или нацисткият режим в Киев ще капитулира при условията на Русия, или Украйна ще престане да съществува
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.09.2023
  • Сподели:

Володин: Вашингтон и Брюксел загубиха войната на изтощение срещу Русия

 

 

Володин: Или нацисткият режим в Киев ще капитулира при условията на Русия, или Украйна ще престане да съществува

 

Съединените щати и Европейският съюз загубиха „войната на изтощение“ срещу Русия, заяви председателят на Държавната дума на РФ Вячеслав Володин в канала си в Telegram, представяйки своите аргументи.

„Седем факта, че Вашингтон и Брюксел загубиха „войната на изтощение“ срещу Русия“, пише Володин.

Той отбеляза, че президентът на САЩ Джо Байдън, генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и други западни официални лица, говорейки за конфликта в Украйна, започнаха да го наричат ​​„война на изтощение“ и наляха огромни суми пари в милитаризацията на режима в Киев. Според Володин това е довело до недостиг на оръжие и боеприпаси на Запад.

«През юни тази година британският министър на отбраната (Бен) Уолъс заяви, че западните страни са изчерпали националните си запаси от оръжия, които могат да бъдат доставени на Киев. През юли Байдън от своя страна призна, че решението за предоставяне на касетъчни боеприпаси в Украйна беше направено, защото конвенционалните снаряди бяха изчерпани», каза говорителят на Държавната дума на РФ.

Както отбеляза Володин, потвърждение за загубата на Запада във войната е и липсата на доверие на населението на Европа и Съединените щати в политиците, провалът на контранастъплението на режима в Киев и икономическите проблеми на Запада.

«Режимът в Киев мобилизира мъже над 50 години, както и болни от туберкулоза, вирусен хепатит, ХИВ и др. От 1 октомври 2023 г. на военен отчет ще се водят и жени. На медицинските сестри, лекари и фармацевти им е забранено да пътуват извън Украйна.

Украйна е в банкрут.

БВП на Украйна през 2022 г. е намалял с 30,4% — най-лошият резултат в историята на страната… От 2014 г. Украйна загуби 53,7% от населението си», посочи още Володин.

Както заключи председателят на Държавната дума на РФ, изброените факти говорят сами за себе си: или режимът в Киев ще капитулира при условията на Руската федерация, или Украйна ще престане да съществува като държава.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа