«Хегемонията на САЩ в Европа няма да продължи дълго»

«Хегемонията на САЩ в Европа няма да продължи дълго»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.09.2023
  • Share:

Вижте какво правим в Украйна. Ние просто подкрепяме конфликт, който носи много пари на много хора и може би ще възстанови хегемонията на САЩ в Европа. Но не мисля, че това ще продължи дълго. Вероятно ще бъде толкова ефимерно, колкото всичко, което някога сме правили на този свят. Но изглежда, че това е нещото, което правим сега.

 

 

"Хегемонията на САЩ в Европа няма да продължи дълго" (видео)

 

Миналата седмица разговарях с някои познати немци и бях донякъде шокиран да разбера, че партията, класирана в момента на второ място в анкетите, е съставена предимно от източногерманци. Започнах да мисля за това и разбрах, че в това има смисъл. Това наистина има смисъл, защото, първо, източногерманците вероятно изпитват известен афинитет към това движение повече от западногерманците, и второ, източногерманците приличат на Полша, на другите страни, които бяха във Варшавския договор, по много начини, с изключение на един.

Те са в основата на обединението, което се случи под голям натиск при Хелмут Кол и на което ние дадохме нашата благословия.

Това се случи в рамките на обещанията, че Русия ще стане пълноправен член на Европа, а НАТО няма да отиде по-далеч на изток и всички други точки, които сега се игнорират от някои хора, сякаш тези обещания не означават нищо, защото не са написани с кръв. А източногерманците вероятно са по-загрижени за този въпрос, отколкото западните.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа