Макгрегър: Зеленски пристига в САЩ, за да хвърли Байдън още $ 21 млрд в украинската дупка на плъхове

Макгрегър: Зеленски пристига в САЩ, за да хвърли Байдън още $ 21 млрд в украинската дупка на плъхове
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.09.2023
  • Share:

Време е Зеленски да спре да проси пари и да се съгласи с условията на Русия, това заяви в поредно интервю полковникът от американската армия в оставка Дъглас Макгрегър. Според него желанието на САЩ да отслабят Русия се е превърнало в трагедия за самия Запад: Русия сега е по-силна от всякога, а европейската икономика е на ръба на колапса. Киев трябва бързо да започне преговори, преди Русия да е решила да стигне до полската граница.

 

 

Макгрегър: Зеленски пристига в САЩ, за да хвърли Байдън още $ 21 млрд в украинската дупка на плъхове (видео)

 

Водещ: Следващата седмица Зеленски ще има официална вечеря с Джон Байдън.

Дъглас Макгрегър, полковник в оставка от армията на САЩ: Радвам се, че той се храни с Байдън, а не с мен. Нямам желание да правя това. Човек може да си представи каква сложна трапеза ще бъде това.

„Предайте солта“ и Бог знае какво ще му предаде Байдън.

Така че не бих искал да бъда замесен в това.

Зеленски пристига за 21 милиарда долара — още повече пари, хвърлени в дупка на плъх, когато Зеленски няма абсолютно никакъв шанс да победи.

Такива шансове за победа никога не са съществували.

А неговото правителство наистина е изключително непопулярно в Украйна. Сега те измъкват хората от улиците, отиват в Карпатите, търсят всички живи хора, които могат да намерят там. Те искат правителствата на НАТО да арестуват украинските мъже на военна възраст и да ги изпратят обратно в Украйна, за да умрат в руската месомелачка.

 

 

 

Станете почитател на Класа