Макгрегър: Без помощта на САЩ конфликтът в Украйна не би продължил и ден

Макгрегър: Без помощта на САЩ конфликтът в Украйна не би продължил и ден
  • Публикация: 
  • Дата:  
    12.09.2023
  • Сподели:

Някои членове на американския елит отчаяно се нуждаят от продължаване на въоръжената конфронтация с Москва. Те продължават да изпращат оборудване и пари в Киев в опита си да удължат конфликта, който, предвид огромните загуби на украинските въоръжени сили, трябваше да приключи отдавна, заяви полковникът от армията на САЩ в оставка Дъглас Макгрегър в интервю за The Charlie Kirk Show.

 

 

Макгрегър: Без помощта на САЩ конфликтът в Украйна не би продължил и ден

 

Дъглас Макгрегър: Много от тези хора, които управляват САЩ, са невменяеми или просто правят това, което техните спонсори им казват. Моят опит показва, че на Капитолийския хълм цари невежество и арогантност, но доминиращият импулс е алчността.

Към днешна дата Украйна е загубила повече от 400 хиляди войници.

Гробищата се запълват.

Не знаем колко жертви има общо до момента, на ако добавим ранените, вероятно са няколкостотин хиляди. Броят на инвалидите с ампутирани крайници е някъде между 50 и 60 хиляди. Болниците са препълнени.

Украинското правителство се обърна към поляците, настоява те да помогнат за набирането на 80 до 100 хиляди млади украинци на възраст от 18 до 25 години, живеещи в Полша, които могат да бъдат върнати в страната и изпратени да умрат в украинския конфликт.

Ако я нямаше американската помощ, а всъщност САЩ притежават правителството на Зеленски, конфликтът в Украйна не би продължил и ден.

Според мен конфликтът реално приключи, но ние продължаваме да отлагаме финала с пари и техника.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа