Народът на България поиска разпускане на 49-то НС и оставка на правителството

Народът на България поиска разпускане на 49-то НС и оставка на правителството
  • Публикация: 
  • Дата:  
    08.09.2023
  • Сподели:

Вчера, 6 септември, когато отбелязваме Съединението, българи от цялата страна се включиха в поредният поход за мир и суверенитет. Този път, предвид символиката на мощната дата, която ни напомня, че имаме история, която сме длъжни да пазим от набезите на чуждите дошли в управлението на страната, българският народ, суверенът поиска разпускане на 49-то Народно Събрание и оставка на правителството Денков- Габриел.

 

 

Народът на България поиска разпускане на 49-то НС и оставка на правителството

 

«Ние, като шествие-митинг за мир и суверенитет изказваме нашето недоверие към 49-то Народно Събрание и към правителството Денков-Габриел.
Ние, излизаме с призив това правителство да си даде оставката, а 49-то НС да се саморазпусне»- обърна се проф. Нако Стефанов от Български национален съвет за мир към събралите се в София.
Също така професор Стефанов напомни случаят, когато привърженици на ПП и ДБ на митинг пред президентсвото обявиха, че искат «български майдан» и открито отправяха призиви за гражданска война, която само тя ни липсва в условията дълбоко икономическа и демографска криза. Интересно е да се отбележи, че тогава нито прокуратурата, нито ДАНС реагираха. А това за какво говори? Говори за това, че институциите ни днес не работят за нас, а изпълнавят чужди поръчки, и обслужват чужди интереси. Както това, че ПП и ДБ са чужди, дошли да си отработват хонорарите пред САЩ.
И докато те си отработват хонорарите и вземат безумни решения, нашата Родина е в опасност. И ще е в опасност, докато тези национални предатели, които посягат на историята ни, на паметта и паметниците ни, и дори на езика ни, са на власт. Затова оставка.
Повече от атмосферата на шествието в София, във видео-кадрите предоставени от колегите от Ефир.инфо, които снимаха на мястото на събитието.

 

Видео: http://bgr.news-front.su/wp-content/uploads/2023/09/pohod_6-ti.mp4?_=1

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа