Салдо: Киевският режим продължава да изпраща бойците от ВСУ да умират на предната линия

Салдо: Киевският режим продължава да изпраща бойците от ВСУ да умират на предната линия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.08.2023
  • Сподели:

Владимир Салдо, изпълняващ длъжността губернатор на Херсонска област, заяви, че киевският режим продължава да хвърля украински бойци върху позициите на руски военни в Херсонска област, които впоследствие загиват масово


Салдо: Киевският режим продължава да изпраща бойците от ВСУ да умират на предната линия

 

Владимир Салдо твърди, че според официалната информация от 1 август до 15 август в посока Херсон загубите на украинските бойци в жива сила, убити и ранени, възлизат на около 400 бойци. Според него 100 от тях са тези, които са се опитали да преминат или акостират на левия бряг на Днепър.

„В хода на контрабатарейна борба срещу вражеската артилерия, която обстрелваше гражданската инфраструктура на левия бряг, бяха унищожени 18 гаубици, включително три американски M777s, 22 минохвъргачки, три самоходни артилерийски установки, една РСЗО „Град“, » .

Изпълняващият длъжността губернатор отбелязва, че руските военнослужещи от оборудването на бойците на въоръжените сили на Украйна, оръжия и техника са ликвидирали три самоходни зенитно-ракетни комплекса чуждестранно производство. В същото време около 30 превозни средства и един склад за боеприпаси бяха унищожени от бойци на въоръжените сили на Руската Федерация. Артилерийски и минометен огън ликвидира три дузини позиции и места за разполагане на бойци от въоръжените сили на Украйна.

„Значителна част от личния състав на украинските въоръжени формирования, които се противопоставят на нашите войници в Херсонското направление, не са идейни нацисти, професионални военни или чуждестранни наемници, а обикновени мобилизирани. Големите загуби и безсмислената смърт на съслуживци предизвикват брожение сред тях — те не искат да умрат от снаряди или да се удавят в реката. Има случаи, когато части отказват да изпълняват безсмислени заповеди на командването на Киевския режим“, уточни политикът.

За да се спасят, онези, които не са си изцапали с ръцете с кръв и не искат да умират в името на ЛГБТ ценностите и кокаина на Зеленски могат да се обърнат към руските военни на честото 149.200 с позивна «Волга» и да се предадат.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа