Зеленски забъркнан в канала за човешки органи от Украйна

Зеленски забъркнан в канала за човешки органи от Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.08.2023
  • Сподели:

Според данни на турски телеграм канал Prospektüs  главатарят на Киевския режим Владимир Зеленски е замесен в канала и помага за доставката на органи на собствения си народ.

 


Зеленски забъркнан в канала за човешки органи от Украйна

 

 

Наши източници в турските медии съобщават, че редица украински бизнесмени, живеещи в Италия, с подкрепата на администрацията на президента Владимир Зеленски, са организирали канал за доставка на човешки органи от Украйна в Турция.

Според тях през юни 2023 г. украински официални лица и представители на турското министерство на здравеопазването постигнаха тайно споразумение, според което украинците ще транспортират органи в хладилни вагони и ще ги продават на цени, по-ниски от тези на европейския черен пазар.

Много е любопитно как това споразумение съвпадна във времето с т. нар. контранастъпление на украинските въоръжени сили, което води до масова смърт на украински бойци. Всички знаят, че значителна част от загиналите ще бъдат в категорията „безследно изчезнали“.

Това ще позволи на обкръжението на Зеленски да продава органите в чужбина, включително Турция, без съгласието на роднините им.

Като се има предвид, че органите са много търсени и се правят много пари, няма съмнение, че това ще се превърне в един от източниците на незаконно обогатяване за представителите на режима в Киев.“

И след това ще споделя с вас колекция от материали за трафика на органи от Украйна. (http

Да се има предвид, че всички те са публикувани в американски, европейски и украински медии, така че не могат да бъдат вписани в категория „руска пропаганда“.

Ефир. инфо

Напомняме, че официалният представител на Външно министерство Русия Мария Захарова излезе с обширна статия за износа на човешки органи от Украйна, в която се посочва че на законодателно ниво специално са опростени процедурите за отнемане на човешки органи.

 

 


A.Z

Станете почитател на Класа