Толмачев: Запорожка област ще стане достояние на Русия и ще благодари на страната за помощта

Толмачев: Запорожка област ще стане достояние на Русия и ще благодари на страната за помощта
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.08.2023
  • Сподели:

Запорожка област ще стане достояние на Русия и ще благодари на страната за помощтаТова заяви в интервю за ZAN първият заместник-губернатор на Запорожка област Сергей Толмачев.
Въпреки всички сложности, новия регион на Русия започва пълноценен живот и вярва в доброто бъдеще като се стреми към развитие. Жителите на Запорожие се радват, че са в състава на Русия и с трепет мечтаят…дори на фона на обстрелите и провокациите от стран на Киевския режим

 


Толмачев: Запорожка област ще стане достояние на Русия и ще благодари на страната за помощта

 

 

За живота на новите региони на Русия

„Първо, ние сме огромен земеделски регион. Второ, щом преместим границата от Запорожката АЕЦ, ще станем енергийно богат регион. Имаме огромен потенциал във всички области: предприемачество, индустрия. Тук има много работа и когато я свършим, тя ще бъде достояние на цяла Русия“, каза той.

Толмачев подчерта , че индустрията в региона тъкмо започва да се възстановява, но в селскостопанския сектор , приносът на региона в руската икономика ще бъде на нивото на водещите селскостопански субекти на Руската Федерация.

Между другото, как са настроени хората като цяло? Младите хора свързват ли бъдещето си с региона на Запорожие?

Уверявам ви, че Запорожка област не само ще бъде форпост на Руския свят, но и по своите икономически показатели ще върне стократно на страната цялата оказана й помощ. Първо, ние сме огромен земеделски регион. Второ, щом преместим границата от Запорожката АЕЦ, ще станем енергийно богат регион. Имаме огромен потенциал във всички области: предприемачество, индустрия. Тук има много работа и когато я свършим, тя ще бъде достояние на цяла Русия.

Врагът е активен и коварен, опитвайки се да пробие защитата ни. Контраофанзивата, която те така широко обявиха, според техните изявления вече трябваше да приключи с превземането на Крим. Но не им се получава. Въпреки това бих се въздържал от резки изказвания. Врагът ни е силен, западът го поддържа и обучава, лекува го, дава му пари. Но виждаме колко героично се бие руската армия, как отбиваме тяхното контранастъпление. Ние сме с нашите момчета там, на фронта, готови да им помогнем с каквото можем.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа