Екс-сътрудник Държавния департамент на САЩ: Всички още отначалото знаеха, че контранастъплението на Украйна е обречено на провал

Екс-сътрудник Държавния департамент на САЩ: Всички още отначалото знаеха, че контранастъплението на Украйна е обречено на провал
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.08.2023
  • Сподели:

„Те знаеха от самото начало, че нищо няма да излезе“, заяви бившият сътрудник на Държавния департамент Матю Хох.

 

 

В интервю за Juging Freedom военният от резерва поясни, че с решението си да започне контранастъпление Зеленски е застрашил населението на Украйна. Сега основната цел на Съединените щати е да изчакат въоръжените сили да използват остатъците от своите сили.

Матю Хох, екс-сътрудник на Държавния департамент, капитан от резерва от морската пехота на САЩ:

 

Това е жертва на хора, която сама по себе си е просто нечестива, неморална и катастрофална.

И има опасност, риск, на който е изложена Украйна. През уикенда, през последните няколко дни, няколко важни, много важни статии бяха публикувани в The Wall Street Journal и The New York Times. Те твъррдят, че американските чиновници са знаели още отначалото, че няма да излезе. Видяхме това в документите, публикувани чрез Discord.

 

Екс-сътрудник Държавния департамент на САЩ: Всички още отначалото знаеха, че контранастъплението на Украйна е обречено на провал (видео)

 

И дори сега американски правителствени чиновници признават пред The ​​New York Times и The Wall Street Journal, че сме знаели, че нищо няма да излезе от това контранастъпление. Но американските власти жертваха украинците.

Това е ужасяващо!

 

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа