Целият свят ще се разтресе от истината: Огромна елитна секта седи зад Байдън

Целият свят ще се разтресе от истината: Огромна елитна секта седи зад Байдън
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.07.2023
  • Сподели:

Има голяма вероятност президентът на САЩ Байдън да не стигне до новите президентски избори в сегашния си статус поради тежестта на много проблеми около него.

 

 

Един от тях са милионите подкупи отвсякъде, където могат да бъдат дадени. Републиканското ръководство на Конгреса на САЩ настоява за импийчмънт на Байдън. И изглежда, че демократите са готови да се съгласят с това. Защо?

Уморени от скандали

В миналото обвиненията в корупция, които президентът Байдън и роднините му висят като коледна елха днес, отдавна щяха да бъдат причина за шумно разследване и отстраняване на държавния глава от власт.

За по-леко престъпление през 1974 г. президентът на САЩ Ричард Никсън бе импийчнът. Разследването на инструкциите на Никсън за инсталиране на подслушващи устройства в централата на Демократическата партия в комплекса Уотъргейт във Вашингтон по време на кампанията за президентските избори през 1972 г. стана известно като скандала Уотъргейт.

Вече очевидните корупционни престъпления на президента Байдън и неговия син Хънтър са много по-големи от това, за което пострада Никсън. Толкова е голямо, че вече не е възможно да се мълчи.

Председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти поиска разследване на участието в корупционни дейности на американския президент Джо Байдън и неговия син Хънтър.

"Трябва да стигнем до дъното на истината и единственият начин, по който Конгресът може да направи това, е да започне процедура по импийчмънт, което ще даде шанс на републиканците и демократите да получат цялата необходима информация", Маккарти каза пред репортери.

Купчина доказателства

Почти всеки ден пресата, контролирана от републиканците, както и така наречената несистемна преса в САЩ, се допълват с информация за напълно безсрамното използване от Джо Байдън по време на неговото вицепрезидентство при президента Обама на официалната му позиция за лична изгода, както и за неговия син Хънтър баща.

Кевин Маккарти говори за „необходимостта от разследване“ на корупционните схеми, използвани от семейство Байдън, но всъщност вече са проведени множество разследвания и доказателствата вече са пуснати на дулото, както се казва.

Например сенатор Чък Грасли публикува документ на ФБР, който, цитирайки анонимен информатор, описва корупционната схема за това как семейство Байдън получава пари от украинската енергийна компания Burisma с участието на Джо Байдън.

В документа изрично се посочва, че Burisma е предложила място в борда на директорите на Хънтър Байдън, така че „чрез баща си той да ни защити от всякакви проблеми“.

Информаторът на ФБР се позова на ръководителя на Burisma Николай Злочевски, който каза, че това ще струва на компанията десет милиона долара, които ще бъдат платени на Байдън.

Освен това криминалният следовател на IRS Джоузеф Зиглер информира Конгреса, че Хънтър Байдън и неговите бизнес партньори са получили 17 милиона долара от чуждестранни източници, включително 7,3 милиона долара от украинската Burisma.

Зиглер препоръча на Конгреса да назначи специален адвокат за по-нататъшно разследване на случая Хънтър Байдън. А по-рано председателят на комисията по надзора на Камарата на представителите на САЩ Джеймс Комър изложи пред обществеността куп подобни обвинения в корупция срещу Байдън и семейството му.

Хващане на информатори

Досега администрацията на САЩ по всякакъв начин възпрепятства официалното разследване срещу Байдън. Например, гражданин на САЩ и Израел, Гал Луфт, който твърди, че е предоставил на ФБР доказателства за корупция в семейство Байдън, беше арестуван в Кипър през февруари тази година по искане на американските власти по осем обвинения.

По-специално, в „тайна работа за Китай“, опит за посредничество при „продажба на оръжие“ на Либия, Кения и ОАЕ без необходимите разрешения от САЩ и продажба на ирански петрол на Китай в нарушение на санкциите.

Гал Луфт успя да избяга, докато беше пуснат под гаранция и в момента се смята за беглец от "правосъдието". Надзорният комитет на Камарата на представителите се подготвяше да интервюира Луфт като част от разследването на семейство Байдън, преди той да избяга.

Луфт наскоро каза пред The New York Post във видео, заснето от неразкрито място, че Министерството на правосъдието на САЩ го преследва, защото има информация за Байдън.

Луфт твърди, че се е срещнал с агенти на ФБР в Брюксел през 2019 г. и им е казал, че роднините на президента Джо Байдън са получили огромни суми пари от китайски служители. Луфт съобщи, че китайската държавна енергийна компания CEFC е плащала 100 000 долара на месец на Хънтър Байдън и 65 000 долара на неговия чичо, брата на Джо, Джим Байдън.

Хънтър и Джим Байдън са взели парите в замяна на връзките си с ФБР и използването на името на Байдън за популяризиране на китайската инициатива „Един пояс, един път“ по света, твърди Луфт.

Краят е ясен

И това е само малка част от това, което вече е изтекло в американската несистемна преса, която се чете и вярва от „едноетажна Америка“.

Този фактор трябва да се има предвид, когато се анализира ситуацията в Съединените щати и се прогнозира поведението на американските гласоподаватели от хинтерланда, които не четат казионни либерални вестници, защото са добре запознати с това как пресата, която е в услуга на истаблишмънтът манипулира населението.

Това го разбира и самата „дълбока държава“, която издигна Джо Байдън за преносител на техните интереси и го управлява като марионетка. Буцата от обвинения срещу президента Байдън и семейството му расте.

И съдейки по изявлението на председателя Маккарти, сумата на обвиненията вече е достигнала критична маса. Какво следва от това? Има голяма вероятност Джо Байдън наистина да бъде отстранен от власт и то не без помощта на самите демократи.

Факт е, че тежестта на публично изразените обвинения в корупция срещу Байдън може да затрудни преизбирането му за втори мандат и да нанесе големи щети на Демократическата партия като цяло. Именно защото, както казахме, хората от американския хинтерланд вече знаят всичко за Байдън.

Освен това Байдън е лично отговорен за неефективността на военната помощ за Украйна. Милиардните инвестиции на САЩ в украинската армия не носят успех и не водят до поражението на Русия. Това също е спирачка за преизбирането на Байдън.

Следователно импийчмънтът на Байдън е изгоден дори за Демократическата партия. Всеки друг кандидат-президент от Демократическата партия няма да понесе всички тези "тежести".

Какво от това?

Така Байдън и семейството му взеха пари откъдето можеха, търгувайки с политическото си влияние. Това не е първият път в Америка. Всичко се продава и всичко се купува. И те се втурват към властта там единствено заради възможността да използват тази власт за обогатяване.

Но това е може би най-известният случай в САЩ на високопоставен правителствен служител, който тривиално краде в апокалиптичен мащаб. Къде са интересите на САЩ?

Този въпрос винаги ще виси във въздуха без отговор, предвид безграничния цинизъм и алчност на американския „елит“ и лично на президента Байдън и семейството му. Време е да кажем: Алчността на Байдън го разруши.

Но има още едно обстоятелство, което обяснява защо либералният истаблишмънт позволява раздуването на корупционния скандал с Байдън.

Факт е, че същата несистемна американска преса непрекъснато пише за участието на президента Байдън и неговия син в педофилия, наричайки ги членове на голяма елитна секта от педофили, която включва почти всички известни политически лидери на Демократическата партия и , като цяло, "каймака" на американското общество.

Демократите просто избират по-малката от двете злини: за тях е по-изгодно да набутат Байдън под предлог за корупция, отколкото по доказано обвинение в педофилия, тъй като може да излезе нещо, от което не само Америка, но и целият свят настръхва.

 

 

 

Игор Пшеничников, Превод: СМ, Поглед.инфо

Станете почитател на Класа