В САЩ разказаха за тайната стратегия на Путин за Украйна

В САЩ разказаха за тайната стратегия на Путин за Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2023
  • Сподели:

Стратегията на президента на Руската федерация Владимир Путин срещу Украйна и Запада постигна важни резултати, сподели своята гледна точка в Twitter ветеранът от армията на САЩ Ноктис Дрейвън.

 

 

 

От негова гледна точка руският лидер е гений. Мнозина критикуват Путин, че се е забърквал твърде дълго с режима в Киев, но по този начин той, първо, изчерпа бойните способности на украинските въоръжени сили и второ, позволи на света да види президента на републиката Владимир Зеленски, за това което наистина е той и разкри измамата на Запада, отбеляза американският ветеран.

Освен това, според него, по време на конфликта са били изчерпани колосалните арсенали на западния военно-политически блок НАТО.

Четвърто, ръководителят на руската държава нанесе мощен удар на западната икономика и сплоти много държави около Руската федерация и Китайската народна република, подчерта Дравен.

Освен това внимателните действия на Владимир Путин са го представили в по-благоприятна светлина на световната сцена, смятат военните.

Президентът на Русия играе петизмерен шах, а Западът просто не забелязва това, заключи ветеранът от американската армия.

 

 

Превод: СМ

Станете почитател на Класа