„Унищожават всичко“: САЩ предупредиха ВСУ за неудържимите руски оръжия

„Унищожават всичко“: САЩ предупредиха ВСУ за неудържимите руски оръжия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.07.2023
  • Share:

Бившият офицер от морското разузнаване на САЩ Скот Ритър заяви, че бойците на ВСУ по никакъв начин не могат да се борят с руските дронове-камикадзе «Ланцет». Това заяви той в интервю за журналиста Гарланд Никсън в блога му в YouTube.

 

 

„Унищожават всичко“: САЩ предупредиха ВСУ за неудържимите руски оръжия

 

Скот Ритър счита, че украинските бойци не могат да се справят с руските дронове-камикадзе. Според него бойците от въоръжените сили на Украйна няма какво да противопоставят на „Ланцет“, а руските дроновете от своя страна унищожават всичко, което им попадне.

„Украинците нямат с какво да ги заглушат или свалят…Тези дронове са навсякъде на бойното поле, те обкръжават и просто унищожават всичко”, твърди бившият разузнавач.

Американският военен отбелязва, че въоръжените сили на Руската федерация са станали много по-успешни във внедряването на безпилотни летателни апарати камикадзе. Според него бойците на руската армия използват «Ланцет» за унищожаване не само на техника, но и на живата сила на Въоръжените сили на Украйна. Американският разузнавач твърди, че използването на тези дронове от руските войници драстично е увеличило недостига на бойни машини, които са били на разположение на украинските бойци.

„Руснаците доминират на бойното поле с дроновете си, тази технология коренно променя всичко“, заключи Ритър.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа