„За Украйна всичко е свършено»: Разузнавач унищожи последната надежда на Киев

„За Украйна всичко е свършено»: Разузнавач унищожи последната надежда на Киев
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    06.07.2023
  • Сподели:

Бившият разузнавач Ритър: НАТО няма да помогне на Украйна при провалено контранастъпление

 

 

„За Украйна всичко е свършено": Разузнавач унищожи последната надежда на Киев

 

Властите в Киев виждат намесата на НАТО като единствения шанс да обърнат хода на бойното поле, но в действителност Северноатлантическият алианс не е в състояние да устои срещу Русия, това заяви бившият американски разузнавач Скот Ритър в канала U.S. Tour of Duty в YouTube.

Според него украинските въоръжени сили вече са на ръба на колапса и са принудени да се борят за оцеляването си, за да стигнат до датата на срещата на НАТО.

«Те ще молят НАТО да се намеси, защото единственият шанс за Украйна е намесата на НАТО. Но това не е шанс, защото напомням на всички: НАТО не може да се намеси в подобен конфликт, те нямат войски, нямат обучение, нямат логистична подкрепа, нямат командване и контрол, не знаят как да го направят.

Така че с Украйна е свършено.

Трябваше да приемат сделката, когато Путин я предложи през април 2022 г. Представете си къде щяхме да бъдем днес, но не…“, заяви бившият американски разузнавач.

Ритър също подчерта, че украинските опити за контранастъпление в крайна сметка ще се превърнат в пълномащабна победа на руските сили, които превъзхождат противника по численост и ниво на подготовката.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа