Американците шокирани от откровенията на Белия дом за Байдън

Американците шокирани от откровенията на Белия дом за Байдън
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    30.06.2023
  • Сподели:

Читателите на NYP откриха странност в използването на апарат за изкуствена вентилация на белите дробове от Байдън по време на сън

 

 

Американците шокирани от откровенията на Белия дом за Байдън

Читатели на New York Post в Twitter реагираха на новината, че президентът на САЩ Джо Байдън използва апарат за изкуствена вестилация на белите дробове по време на сън.

По-рано Белият дом съобщи, че Байдън е започнал да използва подобно устройство за борба със сънната апнея — затруднение и задържане на дъха по време на сън, за да подобри качеството на нощния си отдих. Вниманието на журналистите през последните дни беше привлечено от следите от маската на апарата по лицето на президента.

«Позорно», — пише ползвателят @wealth_turtle.

 

«Спи до 11 часа сутринта?» – предполага @cathypro2.

 

«Кога са направени тези снимки? Следите остават около 1.5 часа след използването на такъв апарат», отбелязва @AngryRight.

 

«Изглежда така, все едно му дават кислород точно преди да излезе да държи реч», отбелязва @1971SuzieQ.

 

«Ходещият скелет изглежда доста зле», — коментира @Lyndon_B_Oswald.

 

«Едно обикновено изключване на електричеството би могло да спаси тази страна», злорадства @SoThrrrJoeBrrrr.

 

«Дявол да го вземе, що за живот. Получава милиони под формата на подкуп, пишат му речите, возят го навсякъде. Всичко, което трябва да направи този човек, е да го разбуди медицинската сестра (Джил, жената на Байдън, бел. ред.), след това той се облича и отново задрямва. Надявам се някога да се устроя на такава работа», иронизира @COJACpodcast.

 

По данни американските СМИ Байдън е използвал подобен апарат и в миналото. Той заяви за борбата си срещу сънната апнея още през 2008 г.

Станете почитател на Класа