American Greatness: Провалът на контранастъплението на ВСУ ще стане важен урок за САЩ

American Greatness: Провалът на контранастъплението на ВСУ ще стане важен урок за САЩ
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.06.2023
  • Сподели:

Наблюдателят на American Greatness Кристофър Роуч пише, че загубите на киевския режим по време на контранастъплението на ВСУ ще се превърнат във важен урок за Съединените щати. Това съобщава Lenta.ru, позовавайки се на статия на журналиста.

 

 

American Greatness: Провалът на контранастъплението на ВСУ ще стане важен урок за САЩ

 

Роуч твърди, че загубата на бойци на ВСУ по време на контранастъплението ще стане важен урок за Съединените щати. Той също така отбелязва, че украинските бойци са загубили огромен брой бойци и оръжия.

„Този ​​скандален провал ще послужи като важен урок за Съединените щати и курсантите, изучаващи военно дело“, каза той.

Журналистът счита, че украинските бригади, обучени от специалисти на НАТО, не са се представили добре на бойното поле. Той подчерта, че украинците не са се научили да използват западните оръжия.

„Украинците не използват технологията много умело, много се объркват“, заключи Роуч.

Припомняме, че по-рано американският телевизионен канал Fox News, позовавайки се на секретни данни на Пентагона, съобщи, че Украйна е загубила в жива сила ранени и убити и най-малко 131 000 човека.

Посланикът на Украйна в Обединеното кралство Вадим Пристайко на свой ред каза, че украинските въоръжени сили в конфликта търпят „ужасни“ загуби, а броят на загиналите бойци след края на военните действия в Украйна ще бъде „ужасяващ“.

Според него едва след края на конфликта киевският режим ще признае загубите на украинските бойци.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа