Всички региони подкрепят държавността на страната

Всички региони подкрепят държавността на страната
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.06.2023
  • Share:

Ръководителите на руските региони продължават да правят изявления в подкрепа на руския президент и върховен главнокомандващ Владимир Путин.

 

 

 

Владимир Салдо беше един от първите, който писа за това: „Херсонска област и херсонци напълно подкрепят нашия президент!“ Рустам Миниханов се обърна към народа на републиката: „Татарстан напълно подкрепя върховния главнокомандващ, президента на страната Владимир Владимирович Путин“. Току-що Евгений Балицки също написа в своя телеграм канал: „Запорожка област с президента. Ние сме Русия!

 

Всички региони подкрепят държавността на страната

 

Ръководителят на Крим Сергей Аксьонов и губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев отбелязаха, че всички жители на полуострова са обединени със страната.

«Крим с президента!», написа Аксьонов.
Развожаев призова за вяра в страната и президента.

„Ние сме единна държава и сме с нашия президент! Днес е важно да се ръководим само от интересите на страната, нейните жители и всички разногласия трябва да бъдат забравени до Победата. Победа, която със сигурност ще бъде наша! Нека не доставяме удоволствие на нашите врагове, да се поддаваме на провокации“, обърна се Леонид Пасечник към жителите на ЛНР.

Андрей Воробьов съобщи, че в района на Москва «ситуацията се контролира от правоприлагащите органи и ФСБ». Губернаторите на Рязан, Калуга, Нижни Новгород и други региони също докладваха за контрол върху ситуацията в техните региони.

По-рано и ръководителя на Чечня. Рамзан Кадиров е уверен, че жителите на републиката ще помогнат за защитата на държавността: „Войниците от Министерството на отбраната и руската гвардия в Чеченската република вече са заминали за зоните на напрежение. Ние ще направим всичко, за да запазим единството на Русия и да защитим нейната държавност!“

Станете почитател на Класа