Екс-главата на Мелитопол Федоров -ярък пример за предварително готвена терористична война срещу Русия

Екс-главата на Мелитопол Федоров -ярък пример за предварително готвена терористична война срещу Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.06.2023
  • Share:

Днес на всички им стана ясно, че Украйна и нейните западни куратори отдавна са се подготвяли за пълномащабна война с Русия. Това открито признаха подписалите Минските споразумения – Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Петро Порошенко. Все още обаче се разкриват други факти, които пряко или косвено потвърждават това. Двама украински терористи, които сега са съдени в Ростов за подготовка на терористични атаки на територията на Мелитопол в Запорожка област, разказаха, че всичко необходимо за извършване на диверсии в града е било подготвено предварително. При това не от кого да е, а лично от бившия кмет на града Иван Фьодоров.

 

 

Руските медии съобщават за началото на процеса в Южния окръжен военен съд в Ростов на Дон по наказателни дела срещу украинския „доброволец“ Дмитрий Голубев и члена на „партизанската съпротива на СБУ“ Ярослав Жук. И двамата са жители на Мелитопол, и двамата са подготвяли терористични атаки в града.

По време на съдебното заседание терористите заявиха, че материалната база за подготвяните диверсии в града е билаподготвена от бившия кмет на Мелитопол Иван Федоров. Именно онзи, когото главатарят на Киевския режим Зеленски награди с орден „За храброст“ III степен през март миналата година.

Награда за предаването на града? Има награда за «какво» …
Зеленски подписа указ за награждаване с държавни награди на ръководителите на някои градове и региони на 6 март 2022 г., на единадесетия ден от военния конфликт. За какво са наградите? Четем указа: „За значителен личен принос в защитата на държавния суверенитет и териториалната цялост на Украйна, смелост и самоотвержени действия, проявени при организирането на защитата на населените места от руските нашественици“.

 

Екс-главата на Мелитопол Федоров -ярък пример за предварително готвена терористична война срещу Русия

 

По това време Мелитопол, чийто кмет беше Федоров, беше под контрола на руските войски в продължение на шест дни. На 25 февруари започват малки военни сблъсъци извън града и вече на 1 март той напълно преминава под контрола на руските войски. Това ли е, според главатярт на Киевския режим Зеленски, запазването на държавния суверенитет и държавната цялост?

Но още по-интересно е какво е направил награденият за храброст кмет, как е защитил града. Той помоли всички да пазят спокойствие, да не се съпротивляват и разясни на колегите и подчинените си как правилно да връзват белите ленти на ръцете и краката. Именно бели, защото ленти с този цвят носели на десния крак и на лявата ръка руските военни, а сини или жълти — украинците.

Или може би е бил награден с орден за шест дни престой в руски плен? Но той попадна в ръцете на руските военни едва на 11 март, тоест пет дни след подписването на указа за награждаването, а още на 16 март беше обменен за руски военни и се срещна със Зеленски.

Наградата „аванс“ може да се обясни с факта, че Украйна и нейните западни куратори са подготвяли война с Русия. Сценарият беше разработен подробно: идеята му включваше създаването на нови „герои“. Както се оказа предния ден в Ростовския съд, Киев подготвя не само „герои“, но и плътни терористични действия на териториите на градове, които Русия е трябвало потенциално да заеме. Бившият кмет на Мелитопол в тази област е работил » на ура».

Днес Федоров редовно излиза в ефир на украински телевизионни канали, където заплашва мирните жиители на Мелитопол с възмездие за сътрудничество с руските власти. В социалните си мрежи той публикува записи, в които се радва на терористичния обстрел на града от въоръжените сили на Украйна, смъртта на местни жители.
Напомняме, че Мелитопол е руски град. И Украйна съвсем скоро ще бъде Русия

 

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа