"Сто пъти по-лош съм от тате": Наследникът на Сорос ще унищожи консерваторите и инакомислещите в интернет*

"Сто пъти по-лош съм от тате": Наследникът на Сорос ще унищожи консерваторите и инакомислещите в интернет*
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.06.2023
  • Share:

Известният в целия свят финансов спекулант, провокатор на "цветни революции" и световен "промоутър" на сексуални извращения, един от основните идеолози на глобализма - Джордж Сорос току-що прехвърли контрола върху своята империя на 37-годишния си син Александър. Кой е той? Нека се опитаме да го разберем.

 

 

Младши взима всичко

Сорос-старши изненада онези, които очакваха, че най-големият му син Джонатан ще стане наследник. Но точно онзи ден стана известно, че борсовият спекулант, който сега е на 92 години, е прехвърлил всичките си 25 милиарда долара на най-малкия си син Александър, който по-често се нарича Алекс.

Западната преса пише с известно благоговение, че Джордж Сорос „е изградил инвестиционно начинание на стойност 25 милиарда долара и е известен с това, че прави значителни дарения за либерални каузи чрез своята фондация „Отворено общество“*.

Под неразбираемата формулировка "либерални цели" се крие фактът, че Джордж Сорос фанатично пропагандира в страната си и по света глобалистката доктрина, която е изложена в книгата му "Епохата на погрешността".

Основната цел на Сорос и подобни глобалистки доктринери е да създадат "свят без граници", където всички ще бъдат равни и свободни, където интересите на всички малцинства, особено сексуалните, не само ще бъдат залегнали в закона, но ще надделяват над интересите на мнозинството.

Всъщност това е фанатичната религиозна вяра на Джордж Сорос, която той предава заедно с парите на сина си Алекс, който сега ще замести баща си. И дори не става въпрос за парите.

"Сорос предаде на сина си Алекс управлението на своята благотворителна и политическа дейност", отбелязва CNN.

Най-големият син, Джонатан, очевидно не беше достоен или не беше в състояние да продължи политическата дейност на баща си. По-малкият син, като победител в игра на карти, взе всичко.

Решението да се прехвърли на Алекс управлението на финансовата империя на Сорос-старши и съответно ръководството на фондация „Отворено общество“* беше взето още през декември миналата година, но беше обявено едва сега.

Народна петиция

Алекс е доктринален приемник на Сорос старши. Преди шест години, през 2017 г., когато Джордж Сорос инициира и финансира американския либерален бунт срещу президента Тръмп, десетки хиляди американци подписаха петиция на Change.org до Тръмп с искане Джордж Сорос да бъде лишен от гражданство и да му бъде забранено да влиза в страната .

"Молим да издадете заповед за задържането му за набиране на хора за участие в безредици и протести", беше посочено в този документ.

„Ние настояваме да бъде издадена заповед за неговия (Сорос) арест за неговите умишлени действия, насочени към дестабилизиране и фалит на икономиката ни. Той насърчава своята антиамериканска глобалистка програма за Нов световен ред... с намерението да унищожи страната ни", пише в тяхната петиция.

"Неговите собствени думи са: „Съединените щати са основната пречка за стабилен и справедлив световен ред.“ Сорос продължава систематично да работи за постигането на тази цел, подкупвайки нашите власти, манипулирайки нашата валута, купувайки политици и влияе негативно върху нашите западни ценности чрез подкупи", смятат още те.

"Сорос финансира движението за планиран аборт, спонсорира атеизъм, легализация на наркотици, сексуално образование, евтаназия, феминизъм, масова миграция и други радикални експерименти на социалното инженерство. "

Вносителите на петицията подчертаха, че "искат да останат християнска страна. И този човек (Сорос) и неговият син ще продължат да унищожават нашите ценности, така че той трябва да бъде незабавно изгонен или арестуван, за да запазим нашите ценности и страната ни".

Всъщност тази петиция изброява основните области на злонамерена и античовешка дейност на Сорос старши. И имайте предвид, че петицията се отнася и за сина на Сорос – Алекс, който заедно с баща си е обвинен в горните грехове.

Така Алекс отдавна върви ръка за ръка с баща си, усвоявайки от него уменията да манипулира обществото в полза на глобалистката доктрина.

Ориентация "в пространствотото"

Алекс Сорос избра The Wall Street Journal като основен медиен рупор за обявяване на присъединяването му към империята на баща му. В първото си интервю като наследник на Сорос-старши Алекс каза, че тяхното „семейно филантропско начинание на стойност 25 милиарда долара ще повиши подкрепата за правото на глас и правата на абортите“.

А всъщност Сорос старши направи същото по целия свят и в това няма никаква новина. Сорос лично постигна легализирането на абортите в редица консервативни католически страни, по-специално в Ирландия.

Сорос-старши има и "заслугата" в това, че в Международната класификация на болестите (МКБ), одобрена от Световната здравна организация (СЗО), хомосексуалността и другите сексуални отклонения са извадени от списъка на психичните заболявания и прехвърлени в категория нормалност.

Любопитно каква сексуална ориентация е внушил Сорос старши на наследника си? Изглежда отговорът на този въпрос няма да закъснее.

Посещавал е Белия дом от дълго време

Привлича вниманието изказването на Алекс, че е "по-политичен" от баща си. Колко политичен е баща му? Ръководеният от семейството на Сорос Комитет за политически действия (Democracy PAC) дари 81 милиона долара политически „дарения“ по време на изборния цикъл 2019-2020 г., според Open Secrets, организация, която проследява политическите „дарения и разходи“.

Ясно е, че тези пари са отишли за предизборната кампания на Демократическата партия и по-специално на Джо Байдън. В същото време изглежда, че прякото лице, чрез което Сорос-старши комуникира с Демократическата партия, е Алекс, който по този начин влезе във висшия кръг на "Вашингтонското блато".

Алекс Сорос всъщност отдавна е заменил баща си на политическата сцена и активно влияе върху политиката на администрацията на Байдън. Днес Алекс се чувства в Белия дом, като в своя собствен дом.

Според Fox News новият лидер на империята на Сорос е посетил Белия дом при президента Байдън „поне 17 пъти от 2021 г. насам“. Само в периода от 8 до 10 февруари тази година той направи три посещения в Белия дом. Дневникът на посетителите на Белия дом изброява няколко висши служители на администрацията, с които Алекс Сорос се е срещал.

"Подобно на баща си, той е близък до Белия дом и лидерите на Конгреса, готови да следват заповедите на семейство Сорос по въпроси като престъпност, имиграция, изборна политика и т.н., тъй като Сорос използва всички видове дарения", пише Washington Examiner.

Ясно е, че под "дарения" трябва да се разбира тривиален подкуп. Според New York Post „достъпът на Алекс Сорос до Белия дом поражда сериозни опасения“.

Боец на информационния фронт

Алекс Сорос се зарича да "унищожи консерваторите в интернет", пише The Wall Street Journal. Тоест той възнамерява да допринесе за забраната на всякакво инакомислие, което е несъвместимо с позицията на глобалисткия елит.

Алекс Сорос се изпусна? Изглежда, че той умишлено е облякъл „жълтата фланелка на лидер“ в процеса, който започна през 2020 г. на Световния икономически форум (WEF/СИФ) в Давос - една от основните публични платформи, където глобалисткият елит обсъжда своите планове и ги излъчва на цял свят под марката тайно знание, необходимо на човечеството. Говорим за информационната война, която беше обявена от СИФ за потискане на инакомислието.

Според определението на СИФ, дезинформация е всичко, с което СИФ не е съгласен. В Давос през 2020 г. беше обявено, че форумът е наел стотици хиляди „информационни воини“, за да шпионират интернет и да наблюдават социалните медии и форуми за „дезинформация“ и конспиративно съдържание. Директорът по комуникациите на ООН Мелиса Флеминг каза тогава:

"Досега сме наели 110 000 информационни доброволци. Ние ги оборудваме със знания за това как се разпространява дезинформацията и ги молим да служат като вид „дигитален спасител“ на местата, където се разпространява дезинформация".

Тези „информационни воини“ идентифицират „конспиративни“ форуми и свързани с тях секции за коментари в YouTube, представят се за обикновени потребители на платформата, но всъщност работят, за да осуетят разследването и търсенето на истината и да подкрепят глобалистката идеология.

Сега Алекс Сорос ще инвестира (или може би вече е инвестирал) парите на баща си в това дело.

Извън САЩ

Подобно на баща си, Алекс гледа далеч отвъд националните граници на Съединените щати. CNN съобщава, че той „наскоро се е срещнал с членове на администрацията на Байдън, лидера на мнозинството в Сената Чък Шумър и няколко държавни глави, включително бразилския президент Луис Инасио Лула да Силва и канадския премиер Джъстин Трюдо, за да обсъди някои важни за семействата въпроси.“

Колкото до Трюдо, той отдавна е намерил общ език със Сорос-старши. Под управлението на Джъстин Трюдо Канада се превърна в изпитателна площадка за социално инженерство стриктно според рецептите на Фондация Отворено общество* и СИФ.

Трюдо изгражда държава без национална, културна и религиозна идентичност на нейните граждани, където правата на десетки „джендъри“ са изравнени и където вместо понятията „баща“ и „майка“ се използват термините „родител 1“ и „ родител 2“ се въвеждат в официални документи.

Но бразилският лидер Лула да Силва, Алекс Сорос, със сигурност порица. Факт е, че Лула, след като беше подкрепен от американския истаблишмънт по време на последната предизборна кампания в Бразилия през 2022 г., първоначално беше принуден да играе по правилата на своя тактически спътник в лицето на американския истаблишмънт: той апелира към сексуалните малцинства и се обяви в полза на абортите. И това е в католическа Бразилия, където 70% от населението е против абортите!

Провъзгласяването на либералната доктрина в Бразилия, което Лула направи, за да не му пречи "Вашингтонското блато", почти го доведе до поражение на президентските избори.

Преди втория тур на гласуването Лула смени "цвета" си и каза, че "вярва в Бог" и че е "против абортите". В резултат на това Лула спечели изборите. Но си създаде врагове в САЩ. Сред тях очевидно е Алекс Сорос, който по време на среща с Лула вероятно е поискал той да върне в публичното пространство своята „джендър реторика“ и подкрепата за абортите.

Ох, какво ще стане!

И така, многобройни съобщения, че Сорос-старши или е починал, или се е събудил, завършват с обявяването на името на неговия наследник.

Американската извънсистемна преса цитира думите на Алекс Сорос: „Аз съм сто пъти по-лош от тате“. Кой би се съмнявал в това.

Това е ярък представител на същата онази американска „дълбока държава“, която, противно на традицията, днес смело излиза от задкулисието, обявява сатанинските си цели и показва на света някои от нейните представители. Особено тези, които са обхванати от суета и сами искат да „блестят” пред целия свят. Това е да "блестиш", а не да светиш на света.

 

 

 

Игор Пшеничников, Поглед.инфо

 

 

Станете почитател на Класа