Владимир Путин:САЩ нямат съюзници, само васали

Владимир Путин:САЩ нямат съюзници, само васали
  • Публикация: 
  • Дата:  
    15.06.2023
  • Сподели:

Президентът на Руската Федерация Владимир Путин заяви, че САЩ нямат съюзници, а само васали. Президентът на Русия съобщи това по време на среща с руски военни кореспонденти.

 


Владимир Путин:САЩ нямат съюзници, само васали

 

Владимир Путин смята, че САЩ са много прагматични. Според него САЩ нямат съюзници, а само васали, които безпрекословно се подчиняват на Вашингтон. Той също така подчерта, че «васалите» са започнали да разбират каква съдба ги очаква.

„Американците се държат много прагматично и всичко е само в техен интерес. На тях не им пука за интересите на съюзниците си, нямат съюзници. Те имат само васали – и васалите започнаха да разбират каква роля им е предназначена “, каза руският лидер.

Освен това президентът на Русия насочи вниманието на обществеността към факта, че западните страни в момента са избледняващи нации. Според него Руската Федерация, за разлика от западните страни, ще защитава и ще се бори за националните си интереси.

„Коминът е по-нисък и димът е по-рядък, отколкото в Русия. Няма страст. Избледняваща нация. Точно там е проблемът. А ние имаме. Ще се борим за нашите интереси и ще постигаме целите си“, каза Путин.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа