СВРЪХ – Оръжията на Русия, от които трепери цял свят! (ВИДЕО)

СВРЪХ – Оръжията на Русия, от които трепери цял свят! (ВИДЕО)
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.05.2023
  • Сподели:

За никой не е тайна, че в света се разработват все по-опасни и унищожителни оръжия. Дай Боже дано да не се използват никога, от никоя държава и да не се стига до повече войни.

 

 

Не е тайна още, че оръжията претърпяват невероятна модернизация – от най-леките, компактни модели до супер, свръх, мега функционална военна техника с бързи, мощни, поразяващи огромни площи ракети и т.н.

Военните са запознати с новостите, но и при тях също не е тайна, че се разработва и 6-то поколение оръжие с уникални поразяващи способности. Руските оръжия (особено самолети, подводници, ракетни комплекси и танкове) винаги са будели респект и уважение в противника, а всеки по-добре запознат специалист и/или експерт може да каже, че това са наистина много опасни военни сили.

Сега, скъпи приятели ви предлагаме да изгледате видео, свързано и описващо по-точно характеристиките на самолети, ракетни комплекси, самолетоносачи, подводници и др. военна техника.
В тази класация, съставена от американски военни специалисти, на челни позиции е военната техника от ядрения арсенал на Русия, а след нея следва дълъг списък от неядрени оръжия. Класацията е според степента на заплаха за сигурността на САЩ.

 

 

 

Станете почитател на Класа