„Нанесете военни удари по Москва, за да усетят руснаците войната“

„Нанесете военни удари по Москва, за да усетят руснаците войната“
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.04.2023
  • Сподели:

Руско-американският историк Юрий Фелщински призова да бъдат нанесени военни удари по руската столица Москва, за да усетят и терористите войната в собствения си двор.

 

 

На 24 февруари 2022 г. Руската терористична федерация започна пълномащабна непредизвикана война срещу Украйна, която нарича „специална военна операция“. Всекидневно руските окупатори в Украйна извършват военни престъпления, убивайки умишлено цивилни граждани. Фелщински заяви, че ударите трябва да започнат първо с Останкинската кула, защото Русия няма сама да спре войната.

"Въздушните удари по Москва са абсолютно необходими, защото Русия е страна от един град. Докато няма удари срещу Москва, тази война няма да се усети в Русия, защото в Русия има само една, така да се каже, нервна бучка – Москва“, каза историкът в предаването „Аргумент“.

„Като се започне от атака срещу Останкинската телевизионна кула, сградата на Министерството на външните работи, сградите на Министерството на отбраната, Лубянка и т.н. За да се предаде Русия, Москва трябва да почувства тази война“, заяви Юрий Фелщински.

Парадите за 9 май бяха отменени в няколко руски града, но в Москва все още могат да се проведат. Военният експерт и полковник от запаса на въоръжените сили на Украйна Роман Свитан заяви, че руската техника на парада на Червения площад е законна цел, срещи която украинската армия може да нанесе удар. От началото на пълномащабната инвазия са регистрирани над 80 000 военни престъпления, извършени от руснаците в Украйна, включително убийството на 470 деца.

Хиляди деца бяха отвлечени от Украйна, заради което и Международният наказателен съд нареди ареста на военнопрестъпника Владимир Путин.

Станете почитател на Класа