Niezależny Dziennik Polityczny: Полша си има господар — САЩ!

Niezależny Dziennik Polityczny: Полша си има господар — САЩ!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.04.2023
  • Сподели:

NDP: Американското военно присъствие в Полша се засилва с активната подкрепа на правителството на «Право и справедливост»

Моравецки вече открито заявява, че приоритетната задача на управляващата партия е пълното подчинение на САЩ и лобирането за техните интереси, пише NDP. Доказателство за това е засилването на американското присъствие в страната. Съединените щати се нуждаят от Полша само за да прокарват своите интереси, пише авторът.

 

 

Niezależny Dziennik Polityczny: Полша си има господар - САЩ!

 

 

Главната цел на посещението на Моравецки в САЩ беше да се одобри план за укрепване на постоянното присъствие на американски войски в Полша, с други думи, план за подпомагане на неговия американски господар в изпълнението на поредната част от неговия глобален план, добавя изданието.

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис говори не само за допълнителното присъствие на няколко хиляди военнослужещи в Полша, но и за създаването на нови бази и складове на полска територия за американско оборудване и оръжия. Всички тези изисквания се прилагат от полските власти от дълго време и с голямо удоволствие!», отбелязва авторът.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа