Екс-аналитик на ЦРУ назова «убийствената комбинация», която порази САЩ

Екс-аналитик на ЦРУ назова «убийствената комбинация», която порази САЩ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    03.04.2023
  • Share:

Бившият анализатор на ЦРУ Джонсън назова администрацията на Байдън убиец на САЩ

 

 

Екс-аналитик на ЦРУ назова "убийствената комбинация", която порази САЩ

 

 

Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън е огромен проблем за страната и нейната външна политика, това заяви бившият аналитик от ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

Според него проблемното поведение на американските власти е налице отдавна – от времето на първите нахлувания в други държави.

„Ние свикнахме да убиваме хора зад граница — това е, което правим от 1989 г. насам. Знаете, ние нахлухме в Панама, нахлухме в Ирак два пъти, нахлухме в Афганистан, не предприехме никакви стъпки, за да се опитаме да намерим мирни решения.

Спомнете си, че в първите дни след 11 септември сирийското правителство се опита да ни сътрудничи, защото те чувстваха същата заплаха от радикални ислямисти като нас, но ние им отказахме“, припомня Джонсън.

Бившият анализатор на ЦРУ подчертава, че в настоящата ситуация именно екипът на Байдън играе специална роля във външнополитическата ситуация.

„Това, което виждаме сега в администрацията на Байдън, е смъртоносна комбинация от арогантност и некомпетентност, когато мислите, че сте най-добрите във всичко, но всъщност не можете да организирате нищо“, добавя Джонсън.

Лари Джонсън по-рано описа алианса между Москва и Пекин като уникален поради допълващия се характер: Китай е най-голямата индустриална сила в света, докато Русия доминира в доставките на суровини и редкоземни минерали.

Освен това, добави бившият разузнавач, руският отбранителен сектор е изключително силен.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа