«Какъв срам»: Във Великобритания се възмутиха от срещата на Зеленски с «колегата» си

«Какъв срам»: Във Великобритания се възмутиха от срещата на Зеленски с «колегата» си
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    30.03.2023
  • Сподели:

Читателите на Daily Mail са възмутени от срещата между президента на Украйна Зеленски и Орландо Блум

 


"Какъв срам": Във Великобритания се възмутиха от срещата на Зеленски с "колегата" си

 

Читателите на Daily Mail бяха възмутени от срещата между украинския президент Владимир Зеленски и актьора Орландо Блум, който е посланик на добра воля на Unicef.

Известен с участието си във филмите «Карибски пирати» и «Властелинът на пръстените», британският актьор прекара три дни в Украйна, където посети Киев, Ирпен и Демидов.

„Що за конфликт има там, ако холивудските знаменитости могат да летят до Украйна и да се снимат със Зеленски? – попита един от читателите.

„О, холивудските актьори са тук, те ще решат всичко сега“, иронизира втори читател.

„Срещнаха се двама ужасни актьори“, споделя мнението си пореден читател.

«Какво става? Как може куп знаменитости просто да се срещнат със Зеленски? Всичко е много странно», твърди друг коментатор.

„Какъв срам“, обобщават потребителите.

Зеленски неведнъж е критикуван за неподходящия си външен вид и прекомерното медийно отразяване. Така през юни миналата година, по време на официалното посещение на лидерите на Франция, Германия и Италия в Киев, украинският президент облече военна униформа вместо официален бизнес костюм. Фотосесията на Зеленски и съпругата му Елена за списание Vogue също предизвика вълна от критики, а според американските медии това е представило ситуацията в Украйна като нещо несериозно, което поставя под съмнение искреността на думите и действията на властите в Киев .

 

 

К.К

Станете почитател на Класа