Американски ветеран разобличи лъжата на Зеленски

Американски ветеран разобличи лъжата на Зеленски
  • Публикация: 
  • Дата:  
    20.03.2023
  • Сподели:

Американският военен ветеран Дрейвън: Зеленски използва образа на военен лидер, за да заблуди Запада

 

 

Американски ветеран разобличи лъжата на Зеленски

 

 

Украинският президент Владимир Зеленски умишлено използва образа на военен лидер, за да заблуди Запада, написа в Twitter  американският военен Ноктис Дрейвън.

«Зеленски е актьор, обучаван от най-професионалните пропагандисти на Запада. Той навсякъде носи своята «военна» униформа и изглежда умишлено разхвърлян. Това създава илюзията, че е напрегнат, сериозен и постоянно участва в конфликта», заяви той.

Ветеранът посочи, че по този начин Зеленски винаги изглежда като току-що дошъл от бойното поле, независимо дали на среща с президента на САЩ Джо Байдън или на друга публична реч.

«Те искат той да изглежда като вечно зает и сериозен човек, който води война. Той няма време да се преоблече или да облече костюм, той е на война», заключава американският военен ветеран.

В интервю за телевизионния канал «Соловьов Live» сирийският президент Башар Асад заяви, че счита украинския президент Владимир Зеленски за клоун, а изказванията му са клоунада.

По-рано съобщихме: Американски ветеран отправи неочакван призив към наемниците в Украйна

Американският ветеран Дрейвън заяви, че украинските наемници се бият на грешната страна

 

Американски ветеран отправи неочакван призив към наемниците в Украйна

 

 

Американските наемници в Украйна се бият на грешната страна, това заяви американският военен автор Ноктис Дрейвън в Twitter.

„Мразя, мразя да гледам собствените си хора да умират, но по дяволите, те се бият за грешната страна… Разбирам, че Русия нямаше друг избор, освен да ги ликвидира, но по дяволите, това е гадно Моля ви, американци, спрете да воювате в новите безсмислени войни на Америка“, написа той.

По-рано Дрейвън призова украинците да преминат на страната на Русия.

В началото на ноември говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че повече от осем хиляди наемници от повече от 60 страни са пристигнали в Украйна, като най-големите групи пристигат от Полша, САЩ, Канада, Румъния и Великобритания, въпреки факта, че в много страни наемничеството е законово забранено и преследвано.

До момента са ликвидирани повече от три хиляди чуждестранни бойци, същият брой се е завърнал у дома.

Русия провежда специална военна операция в Украйна от 24 февруари 2022 г. Владимир Путин назова основната й задача — „защита на хора, които бяха подложени на издевателство и геноцид от киевския режим в продължение на осем години“. Според президента на РФ крайната цел на операцията е освобождаването на Донбас и създаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа