US конгресмен разсея основния мит на Запада за Путин

US конгресмен разсея основния мит на Запада за Путин
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.03.2023
  • Сподели:

Конгресменката от САЩ Грийн нарече лъжа твърденията за нахлуването на Владимир Путин в Европа

 

 

US конгресмен разсея основния мит на Запада за Путин

 

 

Твърденията, че руският президент Владимир Путин възнамерява да нахлуе в Европа, не издържат на критика, цитира The Independent думите на републиканката Марджъри Тейлър Грийн.

„Целият смисъл на това, че сме там в Украйна, е смехотворен. Ние плащаме за… прокси война с Русия, но при това никога не съм виждала Путин в действителност да демонстрира в каквито и да било детайли свои планове да нахлуе в Европа“, каза тя.

Грийн добави, че не вярва на цялата тази лъжа, за която се твърди.

По-рано републиката Марджъри Тейлър Грийн призова САЩ да спрат да подкрепят Киев, а да предложат на Украйна да се стреми към мир.

По-рано съобщихме: Forbes: Конгресмен от САЩ призова Вашингтон да спре да въоръжава Киев

Американският конгресмен Марджъри Тейлър Грийн разкритикува администрацията на президента на САЩ Джо Байдън за финансирането на украинския конфликт, отбелязвайки, че Украйна се нуждае от мир, «а не от война», пише Forbes. Тейлър Грийн се обърна също към Владимир Зеленски, призовавайки президента да „махне ръцете си от нашите синове и дъщери, защото те няма да умрат“ в Украйна.

 

Forbes: Конгресмен от САЩ призова Вашингтон да спре да въоръжава Киев

 

 

Както припомня Forbes, преди седмица Тейлър Грийн отново представи закон за проверка на цялата военна помощ, която Съединените щати са изпратили на Украйна от февруари 2022 г. Политикът заяви тази необходимост в интервю за водещия на Fox News Тъкър Карлсън, като добави, че „нямаме представа къде отиват всички тези пари“.

Тя също така отбеляза, че според нея администрацията на президента на САЩ Джо Байдън ще вкара САЩ в „трета световна война“ с постоянните си инвестиции в конфликта в Украйна, пише Forbes.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа