В Британия разкриха неудобната истина за Украйна

В Британия разкриха неудобната истина за Украйна
  • Публикация: 
  • Дата:  
    11.03.2023
  • Сподели:

Читателите на Daily Mail признаха ролята на Англия в разпалването на конфликта

 

 

В Британия разкриха неудобната истина за Украйна

 

 

Читателите на Daily Mail признаха отговорността на Обединеното кралство за продължаването на конфликта между Русия и Украйна.

В статията се цитират думите на Игор Коротченко, главен редактор на списание «Национална отбрана», който заяви пред телевизионния канал «Россия 1», че Великобритания е «главното зло» на Запада.

В коментарите потребителите признаха коректността на експерта.

„Нашите политици се държат като малкия кльощав приятел побойника на училищната площадка (Америка), размахвайки юмруци и скърцайки със зъби зад гърба на Вашингтон. Всички останали деца знаят, че ако САЩ не бяха наоколо, Англия лесно може да бъде набита”, пише читател.

„DM мрази истината? Конфликтът се управлява и финансира от Вашингтон и Лондон… И нищо чудно, че Русия печели! Обединеното кралство, САЩ и НАТО са жалки, когато става дума за битка“, отбелязва потребителят.

„САЩ спонсорират това цирково шоу“, пише следващият коментатор.

«Англия е васал на САЩ», заключават читателите в края на дискусията.

По-рано украинският външен министър Дмитро Кулеба призова западните партньори да удвоят своята всестранна подкрепа за Киев. Той също така подчерта важността на консолидирането около „формулата на мира“ на Владимир Зеленски.

Западните страни непрекъснато твърдят, че Украйна трябва да победи Русия на бойното поле и да се увеличат доставките на оръжие и военна техника.

Москва многократно заявява, че западната военна помощ не вещае нищо добро за Украйна и само удължава конфликта, а транспортът с оръжие се превръща в легитимна цел за руската армия.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа