По руската телевизия: „Наши самолети трябваше да ескортират Байдън до Киев“

По руската телевизия: „Наши самолети трябваше да ескортират Байдън до Киев“
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.02.2023
  • Сподели:

В комедийното предаване на Олга Скабеева по руската телевизия един от гостите ѝ заяви, че руснаците „дали гаранции за сигурност“ на американския президент Джо Байдън, който вчера направи изненадваща и историческа визита в украинската столица.

 

 

Американският президент се срещна с Володимир Зеленски и политическото ръководство в Киев, уверявайки украинците, че САЩ и западните страни ще продължат подкрепата си, за да може Украйна да спечели войната срещу Руската терористична федерация.

По руските пропагандни канали обаче продължават още да живеят с илюзията, че е останал някой, който се впечатлява от заплахите на военнопрестъпния режим на Владимир Путин.

 

По руската телевизия: „Наши самолети трябваше да ескортират Байдън до Киев“ - 1

 

„Можехме да унищожим Байдън. Но ако го бяхме направили, кой ще го наследи? Камала Харис? Смятам единствено, че Байдън трябваше да отиде там с хеликоптер, както пътува по принцип, а наши [руски] изтребители трябваше да го ескортират до Киев. Щеше да е по-впечатляващо“, каза руският генерал-лейтенант Евгений Бужински.

Руските стендъп комици не разкриха причината, поради която руски изтребители не могат да ескортират Байдън до Киев – простата истина е, че ще бъдат свалени, и заради това вече за една година пълномащабна война Русия не може да установи превъзходство във въздуха над Украйна. „Безаналоговите“ руски стелт изтребители са единствено на чертежи и етапът на масово производство е далеч в бъдещето.

За нещастие на Русия, американският президент Джо Байдън стигна до Киев по-рано, отколкото Владимир Путин. Руската армия трябваше да го направи за три дни, но вече 363 дни не постига успех. Байън публично унижи Путин, показвайки непоколебимост и демонстрирайки силната западна подкрепа към Киев, докато руският президент се крие в бункера си.

 

Станете почитател на Класа