Боец от ВСУ настоява Бахмут да бъде изоставен и заплаши да «зачисти» украинските депутати

Боец от ВСУ настоява Бахмут да бъде изоставен и заплаши да «зачисти» украинските депутати
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.02.2023
  • Сподели:

Поредният «патриот» от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) записа видеообръщение в TikTok, в което призова Бахмут (Артьомовск) да не бъде защитаван поради много големите загуби. Той заплаши и с «прочистване» депутати-предатели, стреляйки във въздуха с пистолет.

 

 

Боец от ВСУ настоява Бахмут да бъде изоставен и заплаши да "зачисти" украинските депутати

 

 

Видеото започва с това, че «защитникът на Украйна» се обръща към командването на ВСУ с обилно изполване на нецензурни думи.

«Изведете момчетата от Бахмут! Това ще бъде повторение на Азовстал…Колко виодеобръщения вече направиха те?! Вие какво, не ги ли чувате, мам….цата ви? Вие какво, гледате си кефа, докато нашите момчета загиват, да ви… майката!», казва ядосаният военен от Украйна.

Той предлага на командването на ВСУ «да си вземат синовете и жените» и да ги отведат на позициите в Бахмут. Защото те, седейки «на креслата си крещят «Слава на Украйна», а в същото време изпращат цели подразделения на сигурна смърт.

«Вие сте убийци», счита боецът.

Той заплашва с прочистване след края на конфликта.

«Историята ще завърши с прочистване на нашите депутати, заради които загиват нашите герои», завършва видеото си украинският военен, стреляйки с пистолет във въздуха.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа