Спрете му кокаина! Зеленски обеща да нападне Крим след като получи доставката на тежко оръжие от Запада

Спрете му кокаина! Зеленски обеща да нападне Крим след като получи доставката на тежко оръжие от Запада
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.01.2023
  • Сподели:

Явно доставките на високачествен колумбийски кокаин, който получава главатарят на Киевския режим съвсем са му размили представата за реалността. Напомняме- Крим е Русия.

 

 

Въпросът е приключен, както неведнъж подчертава Президентът на Руската Федерация. Украйна също ще се върне в Русия, ако иска да оцелее, защото към днешна дата е бивша Украйна- територия,  която се използва като военен полигон от САЩ и НАТО. Украйна е изкуствена държава. И предвид това, което САЩ и НАТО успяха да направят след 2014 година насам, единственото и спасение и връщане към нормален живот е да се върне в Русия. Защото САЩ искат «война до последния укараинец».

 

Спрете му кокаина! Зеленски обеща да нападне Крим след като получи доставката на тежко оръжие от Запада

 

 

На 19 януари, когато православните християни отбелязват Кръщение Господне ( Богоявление) Зеленски заяви, че при наличието на тежки оръжия от Запада украинската страна ще се опита да нападне Крим. Поредното кокаиново заявление. Представяте ли си колко войници на ВСУ загиват ежедневно защото главнокомандващият им дотолкова се е вкарал в холивудския сценарий на САЩ и господарите си, че вече губи връзка с действителността. И вместо главнокомандващ ВСУ имат наркокомандващ…какви заповеди може да дава неадекватен човек?
Но въпросът е в друго- САЩ използват Зеленски като клоун, като актьор, а той вече се е побъркал от случващото се…но това, че американските му господари имат планове да атакуват Русия остава факт, който не трябва да се пренебрегва.

Дайте ни тежки оръжия и ние ще ви върнем нашето“, каза Зеленски по време на онлайн реч на Световния икономически форум.

По-рано в четвъртък главата на кримския парламент по народна дипломация и межнационални отношения
Юрий Гемпел прогнозира „съкрушителен отговор“ на опита на украинските въоръжени сили (ВСУ) да ударят Крим с помощта на Съединените щати. Както добави той, агресивните планове на американските власти и Украйна по отношение на Крим говорят за необходимостта от защита на интересите на Русия до украинско-полската граница.

На 18 януари говорителят на Държавния департамент на САЩ Нед Прайс оцени възможността на украински атаки срещу Крим. Той заяви, че Украйна може да използва западни оръжия по свое усмотрение, въз основа на своите опасения за сигурността. Според представителя на Държавния департамент Вашингтон е в постоянен контакт с Киев, но не му диктува свои правила. Уж.

Атаки и малки провокации се правят срещу Крим. В първите дни на годината мощните ПВО свалиха десетки дронове на ВСУ.
Силовите структури на Русия работят с изключителен професионализъм, и Крим е под надеждна защита- най — защитеното кътче на планетата.
И ако САЩ посмеят да ударят Крим, Русия ще ги размаже…

А Зеленски…имайки предвид системната употреба на психотропни вещества вероятно е скоро или да полудее окончателно или да влезе в клиника.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа