Дж. Димбълби „Херцогът на Съсекс очевидно е човек с много проблеми“

Дж. Димбълби „Херцогът на Съсекс очевидно е човек с много проблеми“
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    09.01.2023
  • Share:

Бившият кралски биограф Джонатан Димбълби каза, че е „объркан" от мемоарите на херцога на Съсекс. Говорейки в програмата Today на BBC Radio 4, (която интервюира Чарлз, когато като принц на Уелс разкри връзката си с Камила Паркър Боулс), Димбълби, каза: „Шашнат съм. Той очевидно е много проблемен човек. Между другото се притеснявам, че всички използват думата откровения. Да, очевидно има разкрития за това как е загубил девствеността си, вземайки наркотици и колко хора смята, че може да е убил от своя Apache. Но това са такива разкрития, които бихте очаквали, предполагам, от знаменитост от B-списъка."
Той добави: „Мисля, че той е изградил разказ за живота си, който се връща към усещането за ужасната загубата на майка му, което много лесно се превръща във всичко, което се случва оттогава. "
Запитан как се чувства крал Чарлз относно книгата, Димбълби каза: „Мога само да си представя, че той е изключително наранен, много разочарован и би бил много нетърпелив да сложи край. Но ще бъда изненадан, ако Хари не бъде поканен на коронацията, защото това просто би разпалило пламъците".
Херцогът твърди, че брат му е пил ром часове преди сватбата си с Катрин Мидълтън и е бил пиян, когато е излязъл да поздрави хората в Лондон преди церемонията.
Пишейки за собствената си сватба седем години по-късно, Хари твърди, че Уилям му е наредил да обръсне брадата си, тъй като не е можел да понесе мисълта, че по-малкият му брат има привилегия, която на него е била отказана, като е бил накаран да си обръсне брадата за сватбата си.
Книгата трябва да бъде публикувана във вторник, но случайно излиза по-рано на испански. Няколко медии, между които Guardian и Mirror, са получили копие от испанската версия и са я превели, като публикуваха избрани части от нея.

Станете почитател на Класа