Заговорникът Хайнрих ХIII Принц Ройс притежавал незаконни оръжия

Заговорникът Хайнрих ХIII Принц Ройс притежавал незаконни оръжия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.12.2022
  • Share:

Благородникът, участвал в преврата, имал бизнес в областта на недвижимите имоти

 

 

Хайнрих ХIII Принц Ройс, който според федералната прокуратура е бил предвиден да оглави страната, в случай на успех на преврата, който беше предотвратен от германските власти, притежавал незаконни оръжия, пише германското издание“ Шпигел“. Хенри XIII Принц Ройс (роден на 4 декември 1951 г. в Бюдинген) е германски предприемач в областта на недвижимите имоти. С инженерно образование живее във Франкфурт на Майн и е собственик на ловна хижа близо до Бад Лобенщайн.

Сред популярните му публични изяви е дадено негово изказване но време на международна конференция в Цюрих през 2019 г., в което обвинява банкерския клан Ротшилд и масоните за финансирането на войни и революции през годините, с цел системното премахване на монархиите по света и установяването на нов световен ред. Заради това изказване той се превръща в една от новите водещи личности на движението за световна конспирация.

Принц Хайнрих XIII е роднина на българската царица Елеонора, втора съпруга на цар Фердинанд Български. Всъщност Хайнрих XIII е внук на първата братовчедка на царица Елеонора - София Рената.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа