Освободиха Борис Бекер от затвора

Освободиха Борис Бекер от затвора
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.12.2022
  • Сподели:

Бекер е осъден, защото е прикрил повече от 2,5 милиона паунда при обявяването на фалит пред юни 2017 година, като ги е прехвърлил на близки и роднини

 

 

Всичко приключи след повече от седем месеца зад решетките - Борис Бекер (55) е на свобода.В четвъртък сутринта около 8 часа сутринта британско време той е бил освободен от британския затвор Huntercombe в Оксфордшир, пише германското издание „Билд“. Така че е официално: Борис е свободен.

Но Борис не може да продължи живота си както преди да влезе в затвора. Британските власти ще депортират Бекер и той ше се завърне в Германия. По информация на "Билд" в момента Борис Бекер е на път за летището.Всичко се е развило много бързо в четвъртък сутринта. По информация на вестник "Билд"  вещите му все още са в затвора. Говори се, че Борис не се е сбогувал със съкилийниците си.

Бекер е осъден, защото е прикрил повече от 2,5 милиона паунда при обявяването на фалит пред юни 2017 година, като ги е прехвърлил на близки и роднини, а освен това не е обявил активи на стойност над 1 милион паунда.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа