Звездите му го говорят: Зеленски заяви, че няма смисъл от страх от ядрена война

Звездите му го говорят: Зеленски заяви, че няма смисъл от страх от ядрена война
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.11.2022
  • Сподели:

Системната употреба на тежки психотропни вещества и кокаин трябва да бъде вписана като недопустима за държавни лидери. Въпреки, че в случая на Зеленски, думата лидер едва ли е уместна. Тогава ще формулираме по следния начин: наркоманът на киевския режим, след заявленията за нужда от превантивен удар по Русия, и изтеклите данни за подготовка на «мръсна бомба» внезапно заяви пред чешка медия, че не си струвало хората да се страхуват от ядрена война. Както се казва, звездите му го говорят. Или кокаина. Но не е на добре публично лице с такава ярко изразена зависимост да си играе с живота на милиони.
Действително, най-добре ще е ако ВСУ престанат да изпълняват заповедите му и просто оставят оръжието.

 

Звездите му го говорят: Зеленски заяви, че няма смисъл от страх от ядрена война

 

 

«Не съм сигурен, не искам да давам оценка. <…> Мисля, че няма нужда да се страхуваме от това, каза Зеленски, отговаряйки на въпроса дали е възможна ядрена война

Миналата седмица Президентът на Русия Владимир Путин припомни, че Москва никога не е казвала нищо проактивно за използването на ядрени оръжия. Според държавния глава на Руската Федерация налагането на тезата за възможността за използване на такова оръжие от страна на Русия се използва за негативно влияние върху приятелски настроените към Москва страни.

А Зеленски, какво Зеленски. Той просто си говори каквото му кажат спонсорите от САЩ и си щипва кокаин.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа