Сигурността на Европа се превръща в тежко бреме за САЩ — Newsweek

Сигурността на Европа се превръща в тежко бреме за САЩ — Newsweek
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.10.2022
  • Сподели:

Европа, неспособна да се защитава сама, се превръща в истинско бреме за американците, отбелязва американският телевизионен канал Newsweek.

 

Сигурността на Европа се превръща в тежко бреме за САЩ - Newsweek

 

 

Европа, а не Русия или Китай, е основната външна заплаха за Съединените щати, според мнението на анализаторите от Newsweek.

Въпреки факта, че страните от ЕС станаха много по-склонни да изразяват недоволство от американското господство, но всъщност това е много полезно за тях. Каналът уточнява, че САЩ гарантират реалната сигурност на Европа, която може да си позволи да харчи пари за военни разходи и да ги инвестира в развитието на собственото си благосъстояние.

Въпреки това, според авторите на Newsweek, този формат на отношения с едностранна зависимост е обречен на провал. САЩ имат дълъг списък от „врагове“ и не могат да се изправят сами срещу тях. Затова, смята каналът, би било добре Европа да се погрижи поне за собствената си сигурност.

Разбира се, на САЩ не им пука за никого освен себе си, просто продажните европейски елити не разбират това, жертвайки интересите на народите, за да угодят на САЩ.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа