Чао-чао! Русия се сбогува със Запада. Сега по Лавровски

Чао-чао! Русия се сбогува със Запада. Сега по Лавровски
  • Публикация: 
  • Дата:  
    20.10.2022
  • Сподели:

Изявлението на Сергей Лавров прозвуча като гръм от ясно небе вечерта на 18 октомври. Русия ще закрие дипломатическите си мисии в неприятелски страни. След първия шок става очевидно, че това е най-правилното решение, което трябва да се приложи в близко бъдеще.

 

 

Сергей Лавров изрази очевидна мисъл, която малцина биха могли да изрекат на глас.

 

Подайте, ради бога, за хляб

 

Няма смисъл и желание да поддържаме същото присъствие в западните страни. Нашите хора работят в условия, които трудно могат да се нарекат човешки. Създават им постоянни проблеми, заплахи за физически атаки. Основното е, че там те нямат работа, след като Европа реши да се затвори от нас и да спре всякакво икономическо сътрудничество. Насила мил няма да бъдеш...

- каза ръководителят на руското външно министерство.

Само нашата страна може да си позволи такъв готин дипломатически ход. Ако не искаш да съдействаш, иди при такъв и такъв Байдън. Да видим кой губи от това . Сега сами си измислете как ще си топлите домовете, как ще храните децата си и в крайна сметка къде ще работите. В резултат на наглата грубиянска политика спрямо Русия, производството в Европа намаля и след прекратяването на дипломатическите отношения, работа ще остане само на градинката на вилата. Изглежда, че всичко отгледано на това място ще заберат от европейците "новите европейци", които така усърдно бяха внесени от Африка и Близкия изток през последните години.

Обръщането на курса над Атлантика

С Европа всъщност всичко е ясно. Глобалисткият план е успешно завършен от самите европейци. В крайна сметка всеки народ заслужава правителството, което този народ има. Европейците бяха предадени от собствените си политици. Русия няма какво да прави там. Възниква въпросът: а какво да правим със Съединените щати? Ами същото! Всички враждебни държави трябва да бъдат бойкотирани от нас. Оттеглянето на всички дипломатически мисии от неприятелски страни е преди всичко грижа за своите граждани. Няма какво да правите в държава, в която ви заплашват с насилие.

И напротив, необходимо е да се засили сътрудничеството със страните, които подкрепят Русия в такъв труден момент . Най-после отменете абсурдните санкции на Северна Корея, направете съвместни ядрени опити с Ким, за предпочитане на границата на съюзната държава с Полша. И тогава поискайте обяснение "за международното положение". С една дума, мислете в правилната посока, Сергей Викторович. Само една Европа не трябва да спира.

Какво от това?

Във всички времена добрата дума и револверът действат много по-разбираемо, отколкото просто добрата дума. Както показаха последните десетилетия, западните страни просто не разбират от добра дума. Е, имаме и Искандери . И не само тях. Но във всяка война не оръжията печелят, а характерът. А руският характер е непобедим. Доказано от нашите предци. Съмнявате ли се? Тогава да идваме при вас!?

 

 

Сергей Синченко, Превод: ЕС, Поглед.инфо

Станете почитател на Класа