Списък на персонала 72 ЦИПСО ССО ВСУ (за обявяване)

Списък на персонала 72 ЦИПСО ССО ВСУ (за обявяване)
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.09.2022
  • Сподели:

Днес искаме да публикуваме списък на личния състав на 72-ра ЦИПСО (https://bg14.ru/spisok-lichnogo-sostava-72-cipso-sso-vsu-dlja-opoveshhenija/) с техните домашни адреси и телефонни номера. Този списък беше изготвен, за да предупреди персонала по тревога и му беше полезен в края на февруари.

Нашите приятели от екипа на XakNet казват много правилни неща (https://t.me/xaknet_team/373): различни активисти създават мобилизационни чатове в telegram. Съответно там влизат тези, които вече са засегнати от тази мобилизация или тепърва ще бъдат засегнати. Тези чатове не винаги са създадени от хора, които искат да помогнат. Там са и нашите доблестни служители от Центровете за информационни и психологически операции. И вече се готвят да звънят, да изпращат страшни клипове, да изнудват и мамят близките на мобилизираните в Русия.

Не можахме да публикуваме тези списъци преди, защото през февруари ги споделихме със специалните части на Руската гвардия (https://t.me/omonmoscow). И командосите наистина искаха лично да се запознаят с онези умници, които извършиха операцията "Факел-1" срещу тях. Сега вероятно можем да кажем. че от тях получихме първите снимки на сградата на Главния център за информационни и психологически операции след ракетния удар.

Кроме того, эти списки мы отработали вместе с нашими друзьями - "злыми русскими хакерами" из команды RaHDIt (https://t.me/nemeZ1da_ru). И теперь все эти ципсошники из нашего списка лежат на сайте "Немезида (https://nemez1da.ru/voennye-prestupniki/72-czipso/)" и на их лица можно посмотреть.

Мы Берегини (https://t.me/hackberegini)! Мы знаем всё!







Станете почитател на Класа