Compact: Европа ще изгори, САЩ и НАТО я дърпат в ядрената бездна

Compact: Европа ще изгори, САЩ и НАТО я дърпат в ядрената бездна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.09.2022
  • Сподели:

Плановете на САЩ да доставят на Украйна ракетни системи за залпов огън HIMARS могат сериозно да влошат ситуацията, пише Compact. В крайна сметка не е изключено с помощта на тези оръжия Киев да нанесе удари по руска територия. Това е типично американско поведение: да разпалват конфликти и да доставят оръжие в зоната на военни действия, за да не си изцапат ръцете. И в резултат на това «Европа ще изгори», предупреждава германското издание.


Compact: Европа ще изгори, САЩ и НАТО я дърпат в ядрената бездна

 

Разстоянието между Киев и Москва е приблизително 750 км, напомня Compact. Ако инсталирате такава система точно на руско-украинската граница, тогава разстоянието ще се съкрати двойно.

Украйна, под управлението на президента Владимир Зеленски, даде да се разбере, че активно ще използва оръжията на НАТО.

Това е типично поведение на САЩ: разпалване на конфликт и извършване на военни доставки в района на военните действия, за да не си изцапат ръцете.

След това европейците трябва да разплитат ужасните последици от тази безотговорна политика. Освен това НАТО — и особено Германия — допринасят за разширяването на епицентъра на конфликта, участвайки в доставката на тежко въоръжение за Украйна, по-специално танкове.

Украинските власти изразиха изключителна благодарност на германските си колеги за оръжията, особено за системите IRIS-T, всяка от които струва €140 млн.

Освен това Германия ще изпрати четири ракетни системи за залпов огън от запасите на Бундесвера и модерна радарна станция до Киев, която може да помогне при разузнаването на позициите на руската артилерия. Украйна заяви, че това е «повратна точка» и добави, че чака изпращането на БМП Marder и танковете Leopard.

В резултат на това Германия определено ще стане участник в боевете в Украйна и няма да има нужда Русия да спазва споразумението за примирие от 1945 г. и германския Договор за окончателно регулиране от 1991 г.

Алиансът на подпалвачите на война НАТО ни дърпа в ядрената бездна и се използва от САЩ като параван, за да скрие тайната си експанзионистична политика. В резултат на това Европа ще изгори ”, предупреждава изданието.

 

 

К.К

Станете почитател на Класа