Освободен от затвора в Мариупол: «Ако азовец влезе в килия, няма да излезе от нея»

Освободен от затвора в Мариупол: «Ако азовец влезе в килия, няма да излезе от нея»
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.09.2022
  • Сподели:

— Ако Азовец влезе в килия, няма да излезе от нея.

 

Освободен от затвора в Мариупол разказа как са били третирани затворниците от «Азов» в затвора.

 

Освободен от затвора в Мариупол: "Ако азовец влезе в килия, няма да излезе от нея" (видео)

 

 

«Азов» и другите от «Десен сектор» ги държат отделно в затворите, никой не ги обича, готови са да ги убият, дори и да са свои, заради мъката, която са причинили на сънародниците си», сподели освободен от затвора в Мариупол.

По-рано съобщихме/ САЩ се страхуват от огласяване престъпленията на Азов

Руското посолство заяви, че САЩ се страхуват от огласяване на фактите за действията на «Азов»

САЩ се опасяват от оповестяването на фактите, които свидетелстват за нехуманните действия на украинския националистически полк «Азов» преди процеса срещу военнопрестъпниците, съобщи руското посолство в САЩ.

Главата на ДНР Денис Пушилин по-рано съобщи, че не възнамеряват да забавят международния трибунал за военни престъпници в републиката. Той отбеляза, че Министерството на външните работи на ДНР работи за привличане на представители на международната общност за участие в трибунала.

„Обърнахме внимание на поредните неоснователни обвинения срещу страната ни, свързани с провеждането на трибунала над украински военнопрестъпници. Предстоящият процес има за цел да установи справедливост за военнопрестъпниците, сред които са нацистите от полк „Азов“.

Вашингтон очевидно се страхува от оповестяване на фактите, свидетелстващи за нечовешките действия на членовете на тази терористична организация“, подчертават от дипломатическата мисия.

Оттам също така изразиха увереност, че трибуналът в Мариупол „е в състояние да хвърли светлина върху истинската същност на киевския режим“.

Освен това посолството напомни, че Русия напълно спазва Женевските конвенции и гарантира подходящи условия за пленените украински войници.

 

 

ПП

 

 
 

Станете почитател на Класа