«Действията на днешна Украйна са истински идиотизъм»

«Действията на днешна Украйна са истински идиотизъм»
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.09.2022
  • Сподели:

Властите в Запорожие заявиха, че Киев се е опитал да проникне в делегацията на МААЕ в атомната електроцентрала със свои шпиони под прикритието на журналисти.
Политологът Владимир Джарала сподели дали можем да говорим за прекъсване на добре обмислена операция от киевския режим.

 

"Действията на днешна Украйна са истински идиотизъм"

 

 

„Мисля, че можем да кажем само, че операцията беше осуетена и дори не си струва да споменаваме, че е била добре обмислена. Ако това беше друга ситуация, тогава можехме да кажем, че имаме пример за непрофесионализъм, сега можем само да обявим за наличието на истински идиотизъм, който не цени човешките животи.

Факт е, че около делегацията на МААЕ видяхме редица странности, които ни карат да се замислим за мозъците на тези, които командват украинската армия. В същото време беше направен опит да се стъпи на тази територия, да се превземане на атомната електроцентрала, надявайки се, че около пристигането на мисията на МААЕ сигурността ще бъде намалена, а вниманието ще бъде пренасочено към други събития.

Украинците искаха да превземат атомната електроцентрала и да срещнат делегацията на МААЕ с украински войници.

Такива сметки са изглеждали красиви на хартия и изглежда, че някои PR хора са ги планирали, както знаете, самият Зеленски идва от този кръг от хора.

Но става въпрос за човешки животи!

Що се отнася до т.нар. «настъпление», то се превърна в клане за ВСУ.

Войниците просто бяха подкарани като овце на клане.

Мнозина с изненада отбелязват дивашкото отношение на украинското командване към войниците, изпращайки ги на сигурна смърт в името на политическите амбиции на шепа продажници на Запада.

Всичкото това заедно е 100-процентов идиотизъм, защото украинската страна дори не осъзнава колко прозрачни за Русия са плановете й.

Но характеристиката идиотизъм се отнася в пълна сила и за кураторите от Запада, които реално управляват Украйна.

Плитка мисъл, дори липса на мисъл.

А хората им биват ликвидирани».

 

 

ПП

Станете почитател на Класа